Frumoasa biserica voastra Mirela.

Mie sincer nu imi plac (deci nici nu doresc) bancile in biserica, consider ca sunt suficente stranile laterale si cele din fata. Daca exista bunavointa se pot folosi cu randul, dupa nevoie.. parerea mea. Dar, cum este o parere personala (care fie vorba intre noi..nu prea conteaza..) nu se va tine cont de ea. Oricum la noi inca nu s-a pus problema bancilor. Poate la voi (in diaspora) lucrurile se vad altfel si eu nu sunt capabila sa le inteleg, netraind acolo. Asa ca Domnul si Maica Domnului sa va ajute sa luati decizia corecta, la urma urmei nu bancile mantuiesc dar nici nu te osandesc. Si pentru ca mi-a placut mult acest cuvant (desi l-am mai postat si nu e chiar legat de banci..ci doar de post si mancare) il voi scrie aici;
" A manca scrie Sfantul Efrem Sirul in veacul al VI-lea, tine de legile firii, dar a posti tine de libertate. Cine se poate lauda ca mananca doar pentru ca asa vrea el? Nu, tu, mananci din necesitate, pentru ca nu poti sa nu mananci, vointa ta reisese din instinctul firesc, nu din libertate. Sigur, nu este rau lucru acesta, nu e pacat dar nici nu e o virtute!
[COLOR=Black]Virtutea este rod numai al libertatii. Orice lucrare care nu se face dintr-o desavarsita libertate spunea parintele Sofronie Saharov (+1993) nu poate avea valoare vesnica."[/COLOR]
Ierom. Savatie Bastovoi
.. si 2 fotografii cu biserica noastra.

..