![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Asta e ultima oara cand incerc sa va arat ca in ce crede biserca voastra sectanta e o minciuna fie ca ma asculti sau nu e alegerea ta.Biblia spune clar ca cu cei ca tine sa incerci de 2 ori sa-i intorci apoi lasa-i in erezia lor.Stiam de la inceput ca mai bine vorbesc cu un zid,dar ma rog va raspund si de data asta desi nu are rost.
Am scris mai sus despre sambata ca a sfintit-o Dumnezeu si binecuvantat-o insa se pare ca nu ati fost atent la ce am scris ma repet asa e a binecuvantat sambata ,dar unde scrie ca a cerut lui Adam sa o sarbatoreasca?Hai sa-ti spun nicaieri ,doar evreilor le cere dupa ce ies din Egipt a mia oara cand repet asta dar se pare ca vorbesc singur. Din nou spun ceea ce am mai spus era necesar un legamant nou ca poruncile sa se implineasca Ieremia 31,31 si 32 era nevoie de o noua zi acesta fiind Duminica. Ultima oara spun sectante tu nu ai habar care-i diferenta dintre inchinare si cinstire nu ma chinui sa-ti explic ..auzi vii tu sectante sa-mi spui mie ca si tu ii cinstesti in felul tau nu ma fa sa rad stiu cum voi ii cinstiti asa ca lasati-ne cu ratacirlie voastra satanice ve-ti da plata toti fatarnici cu ereziile voastre. Veniti strigati cu gura mare ca il marturisiti pe Hristos ca sunteti credinciosi adevarati ca aveti viata de crestin in adevartul sens al cuvantului cand in interior suntei goi nu aveti nici o traire in Hristos cum Biserica noastra are....auzi imi spui tu ca cei 20 de milioane de martiri au facut parte din Biseica Primara, ba tu sectantule vezi-ti de biserica ta si taci din gura ca nu ai habar ce vorbesti tu ai auzit de Sfintii Inchisorilor tu stii prin ce chinuri au trecut ca l-au marturisit pe Hristos in fata sistemului comunist ateu nici in cosmarurile tale nu ai cunoscut prin ce calvar au suferit aia ai nostri frati in credinta romani informeaza-te si te apuca groaza. Tu stii cate milioane de martiri a avut Rusia cum erau omorati oameni pe capete in timpul regimului comunist din cauza ca il marturiseau HRISTOS stii ma?Erau gropi pline de cadavre toti martiri ai lui Hristos si ce au facut astia?Voi aveti curaj sa spuneti in fata multimilor ca Hristos este cu voi ba nemernicilor,daca v-ar pune cineva cutitul la gat imediat v-ati lepada de El asa ca taci si vezi-ti de ratacirea ta sectantule,daca nu vrei sa vezi adevarul eu ti-am aratat cate am stiut,de vrei auzi de nu nu Dumnezeu nu e spargator de usa am si eu multe lipsuri in materie de cunostinta insa ce am zis este adevar fara doar si poate sunt mai multe de care eu nu stiu dar imi vad de religia mea drepta intr-UNUL DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU...."Eu sunt calea,adevarul si Viata." Exista un singur adevar.o singura cale care iti asigura mantuirea si aceea e ORTODOXIA(nu mai multe)credinta noastra de neamuri venita prin porpovaduirea Sfantului Apostol Andrei nu printr-un nenorocit de sectant american sau o femeie fermier din Vestul salbatic.Asa ca taci,de vrei sa asculti bine de nu pleaca si lasa-ne ca nu vrem sa-ti ascultam tampeniile tale eretice noi stim calea spre mantuire,tu ne arati calea spre ratacire. Last edited by pacatosul; 05.09.2009 at 14:17:59. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CASATORIE ALBA | nicoleta23 | Stiri, actualitati, anunturi | 79 | 05.07.2021 13:02:53 |
'CALUGARIA ALBA' | Nosam | Nunta | 65 | 03.12.2020 14:32:51 |
Calugaria alba | Angela | Calugarul | 169 | 06.01.2018 22:37:30 |
Casatoria alba | Adriana_Crestina | Nunta | 7 | 11.08.2011 21:32:25 |
|