Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.09.2009, 12:17:04
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Lumea materiala....chiar, cum crezi ca au ajuns organismele la o asemenea complexitate?
Evolutie prin selectie naturala
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Din curent electric, apa, pamant, cristale a aparut viata ?( si fie vorba vorba intre noi, daca ii intrebi pe oamenii de stiinta cum a aparut viata pe pamant....se vede ca de fapt isi dau cu parerea dar habar nu au de fapt si dau din colt in colt :)) As vrea sa stiu si eu cum totusi? Adica e posibil ca stiinta sa fi descoperit atatea pana acum...si totusi sa nu fi descoperit cum a aparut viata, au trecut mii si mii de ani de atunci, si nimic? E clar ca isi bat capul bine de tot si si l-au batut in tot acest timp...si totusi de ce nici un raspuns demonstrabil?

Deci...ce a aparut prima data pe pamant ( daca e sa ne limitam la teoria evolutionista)...citoplasma, nucleul, lizozomii, robozomii, cromozomii, ADN-ul, centriolii, centrul celular??????
Tu de exemplu poti sa imi spui la ce ora te-ai trezit azi de dimineata (sa zicem ca nu te-a trezit ceasul)?

Normal ca isi dau cu parerea, numai cind se va inventa masina timpului si ne vom intoarce 3,5 miliarde de ani inapoi o sa putem dovedi ca avem dreptate sau nu.
Exista mai multe ipoteze, vezi aici:http://en.wikipedia.org/wiki/Abiogenesis
Se pot realiza insa experimente care sa ne arate cit de probabile ar fi unele din aceste ipoteze.
Existenta acestor ipoteze (chiar si multitudinea lor) nu duc la necesitatea creatiei.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni pentru atei. cod_gabriel Generalitati 48 11.08.2014 07:25:49
Atitudinea fata de atei anisoara Generalitati 7 07.11.2013 10:17:23
Pentru atei xanixade Teologie si Stiinta 84 06.04.2011 19:24:36
Cuvant pentru atei dobrin7m Generalitati 179 14.03.2011 10:03:30