Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Intr-un sfirsit ti-ai adus aminte Ghemis(in caz ca ai citit) ca aceste afirmatii nu le-am creat eu in mintea mea ci multi dintre Sfintii Parinti care (repret, si ma deranjeaza acest lucru) care REGRETAU ca nu vor apuca viata de acum pe care o traim si afirmau ca cei care se vor mai ruga cu spor in aceste zile vor fi muult mai sporiti si vor capata mai multe cununi( din cauza dificultatilor de concentrare si pastrare a consecventei in rugaciune) decit cei din acele vremuri care nu aveau atitea probleme. Ce faceau ei atunci decit sa plimbe caprita, sa o mulga, sa faca vin si brinza, sa se plimbe pe malul marii(in Athos) izolati de lume si sa se roage in tihna.
dar, deh, fiecare pe limba lui intelege. ..dar oricum nu-i bai , fiecare vede ortodoxia si crestinismul mai ales cum stie el, si vom vedea la sfirsit cine a avut dreptate!
|
Va dau dreptate aici,asa este, multi dintre sf.parinti si-ar fi dorit sa prinda aceste vremuri in zilele noastre si sa se NEVOIASCA.Intrebarea este,facem noi nevointa de care pomenesc ei?