Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Preotul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.11.2009, 15:40:25
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de caminaris Vezi mesajul
E foarte bine ca te informezi, dar una e sa te informezi din Sfanta Scriptura si alta despre viata privata a unor oameni care traiesc alaturi de noi, ca risti sa dai in barfa ("risti" e putin spus).
E normal sa sara ca arsi unii dintre noi cand e vorba de viata privata a unui preot pentru ca, pe lumea asta, ei reprezinta biserica Lui Hristos, care trebuie aparata si nu denigrata.
Dar tu informeaza-te despre ce vrei tu, ai deplina libertate, insa suporta si consecintele: discutii in contradictoriu si acuze fatise. Trebuie sa le accepti deoarece orice actiune a noastra are si niste consecinte.
Asa ca nu te mai supara ca unii dintre noi te acuza de barfa. Accepta situatia: tu ai aflat ce vroiai si, in schimb, ai starnit o polemica. Asta e. Reversul medaliei. Mergi mai departe.
eu am intrebat daca un preot divortat poate sluji. daca cineva intelege de aici ma intereseaza de ce a divorat, cu cine, cand, cum si unde, deja are ceva niscai probleme. (eu cred ca multi poate asta ar dori sa afle ce si cum). e clar, cred ca sunt in zona crepusculara. dau un ultim exemplu si cu asta basta, deja ma doare capul.
exemplu: painea se face cu faina, apa, ulei si sare (sper ca astea sunt ingredientele si va rog nu ma acuzati de ceva rau daca am gresit). eu intreb: daca se pune si ou ce se intampla? si raspunsul ar fi fost: cozonac. atat si nimic mai mult. dar aici au venit raspunsuri de genul: daca pui ou esti mai desteapta? trebuie neaparat sa pui ou? cine ti-a zis sa pui ou? numai diavolul pune ou. aha ai pus ou ca sa ne judeci pe noi, sa ne dai peste nas.....
am primit catev raspunsuri pertinete, m-am luminat, dar sa ma ierte Dumnezeu daca prin aceasta intrebare s-a "spart" oul.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rog sa imi raspunda un preot!! Andreea002 Morala Crestina 5 30.12.2012 12:46:02
Preot necasatorit bluester Preotul 3 05.01.2012 00:18:20
Vreau sa ma fac preot petrisor.nicu Intrebari utilizatori 24 17.05.2011 19:18:46
PREOT alexandra Preotul 24 20.01.2007 23:47:25
casatorit, divortat. pot sa ma cunun iar? ion_cu_vaca Nunta 18 26.11.2006 14:21:57