Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Dragul meu, doctrina adventistă este o doctrină biblică, deci n-am nici o reținere. Am însă impresia că încerci să mă duci înspre chestiuni marginale ca să mă pui în încurcătură și trebuie să recunosc că reușești. Nu-ți pot explica niște texte clar poetice ori în cifru simbolic abordându-le literalist. Așa ceva recunosc, nu pot face. Altfel, sunt de acord cu ele, dar probabil le înțelegem diferit pe alocurea.
|
Deci e biblica.Si versetele alea si multe altele nu sunt din Biblie.Eu cred ca ar trebui sa-ti dea de gandit faptul ca trebuie sa "traduci" atatea versete biblice.Orice invatatura care se vede nevoita in a traduce mai mult de 10 versete diferite, trebuie drastic revizuita si recercetata.Deci gandeste-te cate versete trebuie sa traduci tu?Mult mai multe decat zece diferite!
Ce vrei sa fii , un om care tine de invataturile Bibliei sau un traducator al Bibliei?Un fiu al Adevarului , sau un fiu al amagirii?Cel mai rau e cand te amagesti si te minti pe tine singur.Ti-am spus sa interpretezi aceste versete fix din motivul acesta.Dupa ce ai fi terminat cu ele ti-as fi spus sa te examinezi pe tine insuti cum te simti.Numai bine, eu nu iti vreau raul, ci binele.