Citat:
În prealabil postat de Fani71
Mie tot exagerare mi se pare. In plus, sapunul parfumat si eventualul body lotion sau chiar parfumul pus discret nu este simtit decat de catre cineva care isi pune nasul pe pielea ta. Pentru o femeie casatorita, acesta este sotul. Deci, care este problema, nu mai avem voie nici sa fim atragatoare pentru sot?? A daaa, sigur, daca cumva il ispitim pe bietul om sa ne sarute in orice zi in afara de marti si joi (daca nu or cadea intr-o sarbatoare si alea)?
Da, sa exagerezi in importanta acordata aspectului exterior inteleg sa spunem la spovedanie.
Eu una cred ca mai mult timp si atentie am pierdut sa vorbesc pe forum despre acest aspect decat pierd in viata de zi cu zi sa ma ocup de el. 
Asta da, pacat de spus la spovedanie, si pun pariu ca nu il gasiti pe indreptarele parintelui Cleopa si ale lui Nicodim Mandita. (pariez un sapun parfumat pe cine il gaseste) 
|
Acest calugar citat de mine umbla la fineturi.
Nu stiu ce e de ras, ca doar am explicat din ce motiv folosirea parfumului e considerat pacat. Se pare insa ca nu ne intereseaza. Probabil ca inca nu am suferit destul pentru a ne trezi, sau deloc.