Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.02.2010, 14:52:00
florin1966 florin1966 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Nu aprioric. Vezi cite razboaie a declansat stiinta si cite credinta.

Spune-mi te rog tu cum as putea sa interpretez indicatiile unui aparat de masura care imi indica o vechime de miliarde de ani altfel decit ca vechimea rocii masurate este intradevar de miliarde de ani. Sau ca din faptul ca universul se extinde, altfel decit ca el a fost mult mai mic mai demult. Sau din faptul ca luind ca ipoteza Bing Bangul reiese un univers identic cu al nostru, care contine aceeasi proportie de elemente ca in universul nostru, in care radiatia remanenta este exact acea masurata de aparate, altfel ca universul a luat nastere printr-un BB? Trebuie cumva sa renunt la toate astea numai pentru a-mi deforma judecata pentru a incapea un zeu rational atotcreator?
vezi citi morti a facut biserica si citi stiinta[hirosima cel mai evident]
un aparat iti arata ceea ce este programat sa-ti arate dar e discutabil ca arata adevarul . BING BANGUL e doar o teorie care pleaca de la creatie si are acelesi scenariu deci nu face decit sa copie creatia si sa scoata pe dumnezeu din scenariu deci cum sar zice e plagiat .nu e nevoie sa-ti deformezi judecata e deformata deja .BB cum zici pleaca de la teoria haosului iar haosul nu are legi nici macar fizice, chimice ,sau de alta natura . din start pleaca moarta si isi are originea in filozofii revolutiei franceze. daca teai deforma in judecata ai deveni normal si nu ai mai fi interesant!!!!!?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Partener ateu onyx235 Nunta 87 26.03.2011 21:52:20
Suntem crestini, intrebati-ne orice andreicozia Generalitati 133 16.08.2010 23:01:34
Eminescu ateu? pisi Generalitati 39 18.01.2010 16:49:03
De ce sunt ateu agnostic hmiron Teologie si Stiinta 43 30.12.2009 22:51:32
ateu sau crestin? Dan-Virgil Generalitati 33 12.07.2008 21:21:58