Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.02.2010, 16:05:19
amarius
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Eu stiu ca exista "un singur botez"... El a fost botezat In Numele Tatatlui, al Fiului si al Sfantului Duh in Biserica Ortodoxa... Apoi a "vandut" acest botez pentru unul intr-o piscina, facut de doi "pastori" care i-au cerut sa se lepede de ortodoxie si sa creada ca asta e adevarata biserica pana la moarte... Care o fi botezul cel adevarat?....
Pai si la protestanti sau nou, tot in Numele Tatalui si Fiului, si Duhului Sfant este facut botezul.
Lacrimi, cum adica ,,a vandut si sa se lepede de ortodoxie, sau biserica pana la moarte,, m-ai concret daca poti.

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Sunt de acord cu tine in privinta despartirii... Cine sunt eu sa despart ce Dumnezeu a unit?.. Dar daca el vrea sa plece, eu trebuie sa-l las... (considerandu-l necredincios)
Lacrimi oricauia ii este usor a face pe cineva a-si dori sa plece si apoi al considera si necredincios. Nu spun ca asa procedezi, dar omul cand e suparat,... multe greseli poate face.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase PetruD Morala Crestina 947 03.02.2013 10:31:35
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? sophia Nunta 52 18.10.2010 12:02:02
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti mihailt Generalitati 8 17.04.2010 02:20:05