Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserici Protestante

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.03.2010, 12:47:16
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Nu e plagiat, e doar parodie. Când o să trec la grupa mare promit că o sa mai fac.
Poate fi si parodie, foarte bine...dar e tot plagiat, pentru ca ti-ai compus poezia pe scheletul poeziei mele...deci?

Exact asa cum White...si-a conceput " profetiile" si scrierile...pe spinarea altora, incepand cu Miller...si copiind in nestire si cu frenezie, este? A nu este asa, am uitat ca e " infailibila" de fapt...desi voi faceti tumbe printre minciunile pe care singuri le debitati, ba ca era failibila si ca era o femeie pur si simplu, pe cand adevarul e ca din cele scrie pe site-urile voastre oficiale reiese ca era infailibila, un adevarat profet...infailibil ca si Sfanta Scriptura, nici mai mult, nici mai putin...exact ca Sfintii Evanghelisti, si profetii adevarati...sau falsi, ca in cazul lui Miller...deci un amalgam de furturi la scara mare!
Toti profetii erau buni de urmat...ce mai conta la White care si cum, mai spicuia si din Biblie, il urma si pe Miller...tocmai pen'ca nu citea de fapt Biblia, si tot asa!

White a fost infailibila? A gresit vreodata...sau absolut niciodata?...ca nimeni nu imi raspunde dom'le dintre adventistii de aici. Nu va lasa adventistii sa spuneti asa ceva, nu? E blasfemie curata sa spui ca ar fi gresit vreodata...hait? Pai atunci cum ramane cu Sola Scriptura...e Sola, sau White e inainte?

Last edited by AndruscaCIM; 05.03.2010 at 12:49:51.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre semnul 666 Eutifiev_EMI Generalitati 186 29.11.2014 17:08:00
Despre semnul fiarei Lory10 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 77 18.03.2010 13:53:02
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? IT Stiri, actualitati, anunturi 35 21.06.2009 14:51:29
Cuvantul (din 2003) al staretului athonit Rafail despre semnul fiarei! tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 2 18.01.2009 22:57:17