Citat:
În prealabil postat de konijiro
Nu o sa discut despre homosexualitate, pentru ca nu am o problema cu ce face fiecare, si cu cine, atata timp cat e consensual.
|
Si daca opinia ta este ca homosexualitatea este o anomalie si in schimb copilul tau este obligat sa invete ca e normal, unde este consensualitatea aici?
Si multe altele..
Citat:
Cam la fel cu sinuciderea.
|
Serios? Chiar ti-as dori sa fii "consensual" privat de organele tale pentru ca un doctor a dat cu pixu' undeva ca esti in coma de gradul n si cum n-ai binevoit in timpul vietii sa dai o declaratie la notar ca NU doresti donarea organelor sau ma rog..sa vezi incurcatura ca nu s-a gasit in timp util, ai ajuns sa fii vandut la bucata.
Si cu sinuciderea cam la fel, cand ai sa fii declarat numai bun de sinucis tot in baza unei semnaturi din partea doctorului + 1 membru al familiei.
Citat:
Pedofilia se intampla din greu in BC, unde numai de ateism nu se poate vorbi.
|
Una este sa fie o eroare, alta este sa fie cu binecuvantare, dupa cum vor tovarasii tai de credinta.
Serios? Cum se intampla ca logica ta atat de solida care are nevoie de dovezi concrete este asa de usor de dus de un articol de presa?
Citat:
Era vorba de religiozitate, deci studiul a amestecat, nu eu. Religiile oricum au pattern comun, usor vizibil, numai adeptii unei anumite religii cred ca ei sunt unici.
|
Chiar asa, doar n-ai sa te obosesti sa despici firul in patru.
Important este sa iasa pasienta pentru naivi si ignoranti, sa sara in barca voastra, astfel de lucruri nu sunt facute pentru cei cu o gandire limpede.
Citat:
Nimic, in afara de faptul ca probabil traiesti inconjurat de oameni asemeni tie, si nu ai idee ca sunt o groaza de oameni in tara asta care au alte pareri fata de tine. Mai mult, sunt la fel, multi ortodocsi cu care nu ai cadea de acord apropo de multe probleme religioase. Da, sunteti o majoritate, dar mult mai pestrita decat ai vrea sa crezi.
|
Poate, dar important este ca nu vor sa scoata icoanele de acolo de unde sunt, si faptul ca cei care nu vor asta sunt o majoritate, cred ca nu da dreptul minoritatii de a-si impune punctul ei de vedere.
Citat:
Este evident ca religiosii sunt mai multi decat ateii, dar asta nu impiedica Statul sa bage mana in buzunarul ateilor ca sa iti construiasca tie biserici.
|
Ei bine, daca le pasa atat de mult de buzunarul lor, n-au decat sa-si faca propriul cult, si o data recunoscut vor primi si ei bani de la Stat.
De altfel in aceasta situatie ca si voi se regasesc destule alte comunitati religioase care nu sunt recunoscute oficial din cauza ca nu indeplinesc criteriile necesare.