![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu cantitatea e masura adevarului... Citat:
noi nu spunem ca ortodocsii sunt drepti, ci ortodoxia. este o diferenta. nu ortodocsii definesc ortodoxia, ci invers. noi spunem ca aceasta si numai aceasta credinta este mantuitoare. este naiv sa crezi ca spunem asta din mandrie, din cauza ca nu noi am inventat-o, ci a venit de la Dumnezeu si, mai mult, TOTI sfintii au marturisit-o si au patimit pt ea. sfinti pe care inclusiv catolicii ii "cinstesc"... spun intre ghilimele fiindca este o cinstire formala. ff putini sunt cei care stiu cine au fost si ce au facut cu adevarat sfintii. cu ocazia asta mi-a venit o idee interesanta de topic. voi deschide un topic in care forumistii sa posteze exemple din vietile sfintilor in care au luptat impotriva ereticilor. iar DACA, prin absurd, nu s-ar cunoaste dreapta credinta si numai la judecata vom afla care este aceasta, atunci.... Dumnezeu n-ar fi drept. dar nu este asa. Iisus ne-a propovaduit f clar dreapta credinta, atat El Insusi, cat si prin Sfintii lui Apostoli, Arhierei etc. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie | ioanna | Morala Crestina | 76 | 14.06.2015 08:40:05 |
Despre iubire cu iubire | dobrin7m | Nunta | 27 | 18.10.2011 14:22:52 |
Ce diferente sunt intre catolicism si ortodoxie? | Bast-et | Generalitati | 18 | 16.10.2010 23:56:19 |
Puncte comune intre catolicism si ortodoxie | PadreCory | Biserica Romano-Catolica | 17 | 12.04.2008 01:35:49 |
|