Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.04.2010, 13:51:57
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
Buna ziua. intervin si eu in discutie. am 20 d ani si m-am nascut ortodox. credeam in Dumnezeu dar nu acordam asa mare atentie practicarii acestei religii. pana cand am dat d greu. parintele cleopa m-a convins s aprofundez cunostintele in aceasta religie minunata. pot s spun k am trait minuni venite d la dumnezeu si sf nectarie. credeti k e putin k atunci cand plangi d durere dupa citirea unui psalm s uiti tot? sau dupa citirea unui acatist o durere groaznica d spate care persista d 5 ani s dispara inexplicabil fara tratament, in cateva minute, fara s mai apara? si multe altele venite d la sf nectarie si dumnezeu. va spun eu ce este o minune. e felul lui dumnezeu si a sfintilor d a ne recompensa pt rugaciunile si nadejdea noastra. asa e si cu lumina sfanta. Dumnezeu o trimite doar dupa rugaciunile soborului d preoti, pentru a mai lumina viata noastra atat d intunecata d necredinta si deznadejde. si pt a nu uita k mantuitorul s-a jertfit pt pacatele omenirii.
Foarte interesant; la fiecare 5 secunde moare un copil de foame pe glob iar noi ii multumim Sf.Nectarie ca ne scapa de o durere de spate.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos Ion Pop Generalitati 24 18.04.2012 08:06:28
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? joshoo Generalitati 8 03.11.2010 13:02:11
Lumina sfanta speranta1970 Pelerinaje la locuri Sfinte 2 15.02.2010 11:27:42
A fost Iisus Hristos Dumnezeu? TheBigSmoker Generalitati 20 03.01.2010 13:42:52
Ce v-ati propus pe anul asta? Hartford Generalitati 22 29.01.2008 00:21:24