![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ok, sa vedem... Imi este greu sa cred ca un om ca Gheorghe cu un spirit de sacrificiu este si posesiv. Dar hei! Nu este povestea mea! Deci Gheorghe e posesiv dar are totusi un suflet mare. +1 punct Gheorghe fiindu-i prieten lui Ion stie ca acesta greseste crezand ca va castiga dragostea Anei facand-o datoare si atunci: - ii explica situatia +1 punct - ii da exemplu prin sacrificiul lui pentru Ana dara fara sa ceara acesteia nimic. +1 punct - rupe prietenia cu Ion. -1 punct Ion tine la Gheorghe dar o iubeste si pe Ana. Totusi nu poti castiga iubirea facandu-l dator pe cel pe care il iubesti. -1 punct Mai exista posibilitatea ca Ion sa testeze iubirea lui Gheorghe pentru Ana, sa stie daca are rost sa intervina sau sa lase cale libera lui Gheorghe desi Ana nu-l place. +1 punct Ana tine la penar dar nu-i place nici de Ion (din poveste am inteles ca nu este inca indragostita de Ion) nici de Gheorghe. Daca nu tine la nici unul ar trebui sa clarifice pe cat posibil lucrurile: - sa-i arate lui Ion ca inima ei e mai importanta ca penarul si sa renunte la el. +1 punct - iar pe Gheorghe sa-l roage sa nu-si arunce pantofii pe geam ca nici daca face un sacrificiu pentru ea, acest sacrificiu nu cantareste prea mult. +1 punct Sau poate vazand sacrificiul lui Gheorghe este sensibilizata si ii ofera inca o sansa? Simple pareri dar daca ne intindem mult chiar facem un film..... :) |
|