![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Conteaza sau nu daca sacrificiul e real?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai se spune ca dragostea, cea oarba, ascunde aceste sentimente de inferioritate ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Uite, pentru ca vad ca te preocupa:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mda...Poate ca aceasta este explicatia pentru comportamentul deochiat al Anei de mai tarziu... Cum adica "dragostea cea oarba ascunde aceste sentimente de inferioritate"? Last edited by maria-luisa; 26.04.2010 at 16:46:09. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, niste metafore ce ne costa scump
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Revistele deocheate reprezinta o lume a maturului, unde copilul nu are acces pentru ca nu e pregatit. Pai, dragostea oarba e... oarba ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu cum gandeste Ana, dar eu consider ca barbatul si femeia sunt egali, asa au fost creati de catre Dumnezeu si nu vad acest tip de relatie intre Ion si Ana. Mi se pare cam nedrept Ion aici. Putea cel putin sa-i explice ca e ceva pentru adulti si ca-i va explica cand e mai mare si n-o mai rodea atata curiozitatea poate. Acum, drept sa-ti spun, si pe mine m-a ros curiozitatea cand eram mica, mi-am luat o "chelfaneala", iar apoi am fost iertata, nu abandonata. :)) Asa... Sa mergem mai departe. Sa presupunem ca Ion i-a atras atentia Anei. Ce urmeaza? Vor trai fericiti pana la adanci batraneti? :) Last edited by maria-luisa; 26.04.2010 at 22:05:49. |
|
|||
|
|||
![]()
Cearta sau raceala (in cazul bun) dintre religii, cu tot ceea ce decurge din ea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De exemplu, nu inteleg care este totusi sacrificiul lui Hristos. As putea sa inteleg dorinta sa de a experimenta o viata de om si de a ne da noua o lectie de vietuire. Cred ca nu i-a fost usor. Dar ce a sacrificat el? |
|