Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.05.2010, 22:37:36
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Jane, discutia a inceput de la o problema pe care ai pus-o si ai batut din picior sa ti se raspunda. Am fost singura care ti-am raspuns, iar cand am pus si eu o intrebare ai ocolit-o elegant si ai inceput sa arunci cu caracterizari si presupuneri despre persoana mea [care nu este nici subiectul topicului nici problema ta si, cu tot respectul, situatia te depaseste]. Daca iti place joaca de-a psihologul , da-i inainte, [desi, vazand flerul tau mi-e mila de pacientii tai] insa data viitoare cand vei mai deschide o discutie voi tine cont de onestitatea ta ca partener de discutie. Noapte buna!
Iarta-ma, trebuia sa te tratez ca pe o pacienta cumva? :) Adica asta iti doresti? Pai trebuia sa-mi spui, ca atunci evitam discutiile de felul acesta cu totul, sau ce, crezi ca la lucru ma duc si fac teologie sau psihologia vorbitului in limbi cu pacientii? :))))

O seara placuta in continuare :)

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudine crestina fata de ceilalti iustin10 Generalitati 35 18.02.2013 20:17:39
Haideti sa luam atitudine! Crestin_Simona Stiri, actualitati, anunturi 256 13.12.2010 21:07:35
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului colaps Generalitati 16 10.12.2010 21:17:27
Sunt foarte deprimat.... BaLLaNcE Intrebari utilizatori 41 09.10.2010 13:22:20
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13