Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.05.2010, 17:08:40
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cuvant Vezi mesajul
Da..stimata Doriana..ati raspuns atat de frumos..cat de frumos cinsteste Domnul Iisus pe Mama Sa, si pe Sfintii Sai..da, asa om fi noi unii, mai de neinteles, voi si Hristosul vostru ..voi cum va amintitzi..?de Maica Domnului si de Sfintii Parinti..ori pentru voi nu exista..
Le cinstim memoria , le respectam invataturile si ne amintim cu drag de ei. Ce altceva am mai putea face? Nu mai putem sa le sarutam dreapta si sa-i ascultam cum vorbesc, caci nu mai sunt printre noi. Sa le aducem inchinare? Asta doriti?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 04.05.2010, 17:14:37
cuvant cuvant is offline
Member

Data înregistrării: 14.10.2008
Implicit Pentru Doriana

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Stimată doamnă Rodica, vă rog eu frumos nu mai folosiți titulaturile acestea hulitoare și nu-L mai supărați pe Dumnezeu. Doar El este Împăratul Cerului și al Pământului și doar El este Singurul Mântuitor. Amin!
Numiți-o maica Domnului, sfânta Maria... cum doriți, însă nu mai folosiți aceste prerogative. În istorie, doar zeița Ishtar era numită "împărăteasa cerului" (puteți găsi și în Biblie acest lucru).

- Dacă vă referiți la neoprotestanții de pe acest forum, aflați că scopul lor nu este "dobândirea de adepți", ci simpla comunicare ca de la creștin la creștin. Haideți să fim puțin mai relaxați...

- Dacă vă referiți la bisericile din care facem parte, aflați că ele fac evanghelizare și în jungle și pe la musulmani, însă din nefericire n-au întânit pe acolo misiuni ale Bisericii Ortodoxe. Vă spune ceva acest lucru?
Sa ma ierti Tricesimus..

Icosul al 8-lea

Toata viata noastra pe pamant, este plina de durere si de intristare. Sufletul, bolnav de pacate, trupul de dureri se chinuieste, pentru ca mania lui Dumnezeu pentru pacatele noastre ne pedepseste. Catre tine dar alergam, Maica lui Dumnezeu, si inaintea preacinstitei tale icoane cazand, ne rugam: Umple de bucurie si de veselie inima noastra cea intristata si cu bucurie sa strigam tie:

Bucura-te, povatuitoarea care ne duci pe noi in patria cereasca.

Bucura-te, Imparateasa cerului si a pamantului, cere ne deschizi noua usile raiului.

Bucura-te, cea preamilostiva, care ne miluiesti pe noi.

Bucura-te, chivernisitoarea casei, care bine randuiesti viata noastra.

Bucura-te, cea preafericita, care de prooroci ai fost vestita.

Bucura-te, fericit pantece, care ai nascut pe Fiul lui Dumnezeu.

Bucura-te, rugul cel nears.

Bucura-te, zid nestricat.

Bucura-te, izvor purtator de viata.

Bucura-te, floarea cea pururea nevestejita.

Bucura-te, imblanzirea inimilor celor rai.

Bucura-te, neincetata bucurie a credinciosilor.

Bucura-te, cea plina de dar, Nascatoare de Dumnezeu Fecioara, bucuria tuturor celor necajiti!

Este chiar foarte mare prapastia..pentru alte culte..este foarte strain cuvantul a cinsti..
Sa ma iertati
Vechi 04.05.2010, 17:17:52
cuvant cuvant is offline
Member

Implicit Hristos a inviat

Multumesc tare mult Carmina..
Dumnezeu sa-ti rasplateasca.
Vechi 04.05.2010, 17:19:01
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Elenush Vezi mesajul
Eu zic ca in loc sa va spuneti cuvinte urate mai degraba incercati sa fiti buni cum ne invata Domnul Iisus Hristos.. Religia e cel mai putin importanta...La judecata Dumnezeu nu o sa te intrebe ce religie ai fost..nu pe baza religiei vei fi mantuit..ci pe baza credintei.. "Caci prin har ati fost mantuiti,prin credinta..si aceasta nu vine de la voi ca sa nu se laude nimeni ".. Dumnezeu asteapta de la noi sa ne iubim intre noi si sa avem inimi curate.. Cine are urechi de auzit sa auda!! Poti fii ortodox,penticostal,baptist..in aceea zi toate aceste denumiri vor disparea si va conta ce ai facut tu in viata aceasta !! Dumnezeu sa ne ajute pe toti!
este cea mai justa si corecta pozitie !
si eu cred, ca Dumnezeu se uita prima data la faptele omului si la gandurile sale, si abia apoi, poate, si la ce fel de religie este afiliat !
asa ca nu are nici un rost disputa asta !
Vechi 04.05.2010, 17:21:46
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Implicit

N-ar fi mai bine sa mergeti pe siteurile dv si sa ne lasati pe noi, ortodocsii ,in pace? Stati pe la toate colturile, pe strada, in tramvaie, pe la usi si acostati oamenii. Biserica ortodoxa nu face prozelitism . Lasati-i pe oameni sa aleaga, pentru ca si Dumnezeu ne lasa sa alegem. Iar cat despre propaganda in randul musulmanilor, m-as mira ca ati indrazni...Este dreptul meu sa o cinstesc pe Maica Domnului cu cele mai alese cuvinte. Ea a redat demnitatea femeii... sunt multe de spus, iar mintea omeneasca nu ar putea sa le cuprinda. Fara ea, fara alegerea ei, ce am fi fost astazi?Lasati-ma cu istoria ... abureli pe care le folositi pentru ca va deranjeaza foarte mult dragostea pe care i-o purtam pururea Fecioarei Maria.
Vechi 04.05.2010, 17:25:37
cuvant cuvant is offline
Member

Implicit Hristos a inviat

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
este cea mai justa si corecta pozitie !
si eu cred, ca Dumnezeu se uita prima data la faptele omului si la gandurile sale, si abia apoi, poate, si la ce fel de religie este afiliat !
asa ca nu are nici un rost disputa asta !
Dragul meu prieten..deci cuvintele Parintelui Cleopa..or fi in zadar..
Mai intai de toate sa nu spui ca esti ortodox.
Sa ma ierti.
Doamne ajuta
Vechi 04.05.2010, 17:29:40
Senior Member

Implicit

Cam atat despre prapastii si cei ce le creaza...qed, vorba Carminei...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 04.05.2010, 17:32:51
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Implicit

Citat:
În prealabil postat de almaris Vezi mesajul
Depinde
Categoric
Nu
Nu e pacat, dar e lesne de observat ca painea nu e trupul nimanui, e o simbolistica mai adanca aici. A-l "manca" pe Cristos, a te impartasi cu El, inseamna sa faci voia Sa, lucru nu prea simplu pentru noi oamenii.
Eu nu cred in asa ceva dar daca sa zicem ca ar fi reala as crede ca este alegerea lui Dumnezeu, nu neparat pentru acte de bravura ale bisericii respective.

M-ai impresionat pana la lacrimi... inca o data. Dumnezeu sa aiba mila de tine si de toti ratacitii... Daca "painea" nu e "trupul nimanui" si vinul sangele nimanui, atunci... Nu crezi ca mai ai putin si poti sa-ti infiintezi si tu, personal, o secta? Poate ai putea-o numi "biserica almaris"
Apropo', de ce ai intrat pe forumul asta "in the first place"?....
Vechi 04.05.2010, 17:39:45
cuvant cuvant is offline
Member

Implicit Pentru Doriana

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Cam atat despre prapastii si cei ce le creaza...qed, vorba Carminei...
Sa nu lasati niciodata armele jos..cei care marturisesc un adevar ..il marturisesc cu tarie si cu credinta..aceste cuvinte nu au fost de la noi..ca suntem nici bieti pacatosi. Bunul Dumnezeu va reaminteste ce ati lasat ..ce ati parasit.
Maica Domnului sa va ajute..si voia Domnului sa fie in toate.
Sa ne ierte ca am indraznit..a spune atat de multe..noi cei atat de pacatosi.
Doamne ajuta
Vechi 04.05.2010, 17:42:41
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cuvant Vezi mesajul
Sa nu lasati niciodata armele jos..cei care marturisesc un adevar ..il marturisesc cu tarie si cu credinta..aceste cuvinte nu au fost de la noi..ca suntem nici bieti pacatosi. Bunul Dumnezeu va reaminteste ce ati lasat ..ce ati parasit.
Maica Domnului sa va ajute..si voia Domnului sa fie in toate.
Sa ne ierte ca am indraznit..a spune atat de multe..noi cei atat de pacatosi.
Doamne ajuta
Sa fiti binecuvantat!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudine crestina fata de ceilalti iustin10 Generalitati 35 18.02.2013 20:17:39
Haideti sa luam atitudine! Crestin_Simona Stiri, actualitati, anunturi 256 13.12.2010 21:07:35
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului colaps Generalitati 16 10.12.2010 21:17:27
Sunt foarte deprimat.... BaLLaNcE Intrebari utilizatori 41 09.10.2010 13:22:20
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13