![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Icosul al 8-lea Toata viata noastra pe pamant, este plina de durere si de intristare. Sufletul, bolnav de pacate, trupul de dureri se chinuieste, pentru ca mania lui Dumnezeu pentru pacatele noastre ne pedepseste. Catre tine dar alergam, Maica lui Dumnezeu, si inaintea preacinstitei tale icoane cazand, ne rugam: Umple de bucurie si de veselie inima noastra cea intristata si cu bucurie sa strigam tie: Bucura-te, povatuitoarea care ne duci pe noi in patria cereasca. Bucura-te, Imparateasa cerului si a pamantului, cere ne deschizi noua usile raiului. Bucura-te, cea preamilostiva, care ne miluiesti pe noi. Bucura-te, chivernisitoarea casei, care bine randuiesti viata noastra. Bucura-te, cea preafericita, care de prooroci ai fost vestita. Bucura-te, fericit pantece, care ai nascut pe Fiul lui Dumnezeu. Bucura-te, rugul cel nears. Bucura-te, zid nestricat. Bucura-te, izvor purtator de viata. Bucura-te, floarea cea pururea nevestejita. Bucura-te, imblanzirea inimilor celor rai. Bucura-te, neincetata bucurie a credinciosilor. Bucura-te, cea plina de dar, Nascatoare de Dumnezeu Fecioara, bucuria tuturor celor necajiti! Este chiar foarte mare prapastia..pentru alte culte..este foarte strain cuvantul a cinsti.. Sa ma iertati |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc tare mult Carmina..
Dumnezeu sa-ti rasplateasca. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si eu cred, ca Dumnezeu se uita prima data la faptele omului si la gandurile sale, si abia apoi, poate, si la ce fel de religie este afiliat ! asa ca nu are nici un rost disputa asta ! |
|
||||
|
||||
![]()
N-ar fi mai bine sa mergeti pe siteurile dv si sa ne lasati pe noi, ortodocsii ,in pace? Stati pe la toate colturile, pe strada, in tramvaie, pe la usi si acostati oamenii. Biserica ortodoxa nu face prozelitism . Lasati-i pe oameni sa aleaga, pentru ca si Dumnezeu ne lasa sa alegem. Iar cat despre propaganda in randul musulmanilor, m-as mira ca ati indrazni...Este dreptul meu sa o cinstesc pe Maica Domnului cu cele mai alese cuvinte. Ea a redat demnitatea femeii... sunt multe de spus, iar mintea omeneasca nu ar putea sa le cuprinda. Fara ea, fara alegerea ei, ce am fi fost astazi?Lasati-ma cu istoria ... abureli pe care le folositi pentru ca va deranjeaza foarte mult dragostea pe care i-o purtam pururea Fecioarei Maria.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai intai de toate sa nu spui ca esti ortodox. Sa ma ierti. Doamne ajuta |
|
|||
|
|||
![]()
Cam atat despre prapastii si cei ce le creaza...qed, vorba Carminei...
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
M-ai impresionat pana la lacrimi... inca o data. Dumnezeu sa aiba mila de tine si de toti ratacitii... Daca "painea" nu e "trupul nimanui" si vinul sangele nimanui, atunci... Nu crezi ca mai ai putin si poti sa-ti infiintezi si tu, personal, o secta? Poate ai putea-o numi "biserica almaris" Apropo', de ce ai intrat pe forumul asta "in the first place"?....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Maica Domnului sa va ajute..si voia Domnului sa fie in toate. Sa ne ierte ca am indraznit..a spune atat de multe..noi cei atat de pacatosi. Doamne ajuta |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|