Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2010, 15:39:49
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Am o problema personala cu scrierile Parintelui Cleopa, da.

Ce zici tu „bolboroseli in limbi” e o expresie asa, nevinovata?
Eu cred ca nu. Este batjocoritoare, nimic altceva.
Nu se sfieste sa o foloseasca mereu in cartile lui cand se refera la penticostali. Daca mai toti ortodocsii o folosesc azi cand dispretuiesc un dar al Duhului Sfant, de unde crezi ca au luat-o?

Dar despre „tremurici” ce spui? Ai auzit-o vreodata? Sau nu se aud decat rugaciuni? Sau din dragoste frateasca a fost inventata?

Nu, Lacrimi, ortodocsii ca si penticostalii, dispretuiesc, isi bat joc si ridiculizeaza.

Important e daca TU o faci sau nu.

Eu incerc sa ma abtin, Doamne ajuta-ne pe toti.
Eu il iubesc pe Parintele Cleopa. Ca si Sfantul Vasile Cel Mare si alti Sfinti Parinti ai nostri si Parintele Cleopa a luptat impotriva ereziilor.... Doar ca Parintele Cleopa a trait sa vada penticostalismul raspandindu-se cu repeziciune in Romania... Doar pentru ca voi vedeti ridicularizare in scrierile Parintelui Cleopa, asta nu inseamna ca Parintele isi batea joc de practicile voastre, ci ni le prezenta noua, mirenilor, pentru a le intelege si a ne feri de "acesti lupi rapitori" care vor sa ne desparta de dreapta credinta...
Daca citesti Sfantul Vasile Cel Mare, vei vedea ca in anii 300 acest Sfant lupta, ca si Parintele Cleopa, impotriva ereziilor, impotriva diavolului si a minciunilor lui. Singura diferenta e ca atunci nu exista "cultul penticostal", iar ereziile cunosteau alte denumiri si forme, dar insa cu acelasi scop: de a indeparta mirenii de la dreapta credinta....
Noi suntem mai rai in ziua de azi. Imi amintesc ca Parintele Iustin Parvu imi spunea ca trebuie sa fiu smerita si la fiecare batjocora sa raspund cu bunatate si cu plecarea capului. Ca numai asa voi izbuti in lupta mea... Dar cum pot sa fac eu asta, o pacatoasa de rand, cand rautatea inimii mele invinge orice lucru dumnezeiesc?... Sunt doar un om si unul de rand... Il iubesc pe Dumnezeu, dar nu atat incat sa ma gandesc mereu la El si sa ma uit pe mine... Sunt cea mai pacatoasa si mai nedemna de mila Domnului...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10