![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre penticostali tu nu ai nici o sansa sa cercetezi sau sa afli ceva, Andrusca, iarta-ma ca iti spun. Ca sa cercetezi ceva trebuie mai intai sa elimini prejudecatile si preconceptiile tale cu privire la obiectul studiat. Iar observatia mea este ca tu nu poti la momentul actual sa faci asa ceva. Cred ca incerci, cred ca doresti sa afli dar nu esti inca pregatita sa accepti realitatea. Prea multa vreme ai gandit negativ cu privire la ei, ai vazut prea multe filme, ai citit prea multe scrieri veninoase. Asta e parerea mea sincera. Dar... este vreme... si chiar daca crezi eronat in aceasta directie nu e nici o mare catastrofa. In ceea ce-i priveste pe Martori, sa mai fac totusi o incercare: Am afirmat si repet: Martorii lui Iehova NU cred ca Dumnezeu mai vindeca si astazi. Nu este o supozitie a mea, este pozitia lor oficiala pe saitul lor oficial. Uite aici si aici. Daca nici astfel de argumente pe tine nu te conving, daca si o astfel de chestiune o pui sub semnul intrebarii...ce te-ar putea convinge? Last edited by penticostalulmantuibil; 18.05.2010 at 22:17:33. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|