Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil
Andrusca, raspunsul e: DELOC! :))
Despre penticostali tu nu ai nici o sansa sa cercetezi sau sa afli ceva, Andrusca.
Ca sa cercetezi ceva trebuie mai intai sa elimini prejudecatile si preconceptiile tale cu privire la obiectul studiat.
In ceea ce priveste subiectul „secte” tu nu poti la momentul actual sa cercetezi ceva.
In ceea ce-i priveste pe Martori, sa mai fac totusi o incercare:
Am afirmat si repet: Martorii lui Iehova NU cred ca Dumnezeu mai vindeca si astazi.
Nu este o supozitie a mea, este pozitia lor oficiala pe saitul lor oficial. Uite aici si aici.
Daca nici astfel de argumente pe tine nu te conving, daca si o astfel de chestiune o pui sub semnul intrebarii...ce te-ar putea convinge?
|
Nu, nu ma conving...pentru ca nu cred in ce se spune pe sit-urile oficiale ale diverselor denominatiuni, cand or fi existand vreo cateva tipuri de comunitati, unii mai sensibili, altii mai extrovertiti...parte din ei primind daruri mai strong, profeti, profetii...deci nu are ce sa fie oficial cand peste noapte poate aparea un profet...care sa aduca un nou mesaj, nu crezi?
Totusi nu inteleg ce vrei sa spui, concret: ca preotul ala a inventat povestea, si ca de fapt nu a fost niciodata in gara, nu a condus nicio ruda, nu a vazut nici un grup de iehovisti, si ca nici un altul nu a vazut scena respectiva?
Sau...nu erau iehovisti, dar era alta denominatiune...care crede in minuni, care?
Nu exista astfel de actiuni NP pubilce, de nicio culoare...sau ma rog, spune tot ce e de spus, nu...nu e, ca si cum asta inseamna ca oferi un argument!