![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Biserica mea are in privinta Cinei Domnului exact aceeasi credinta, doctrina si practica cu a Sfintilor Apostoli. Dar acest subiect a fost rasdiscutat, a facut sa curga multa cerneala si sa se toceasca multe tastaturi. Nu am de gand sa intru cu tine in polemica pe aceasta tema. Pentru ca, chiar daca NP ar crede exact ca ortodocsii legat de Taina Impartasaniei, tot eretici ar fi considerati de tine. Impartasirea cu Trupul si cu Sangele Domnului este un mister. Noi ne putem certa la infinit dar eu cred ca exista o posibilitate de a testa valabilitatea actului. Si acest test este impactul pe care Cina Domnului il are asupra credinciosului care se impartaseste. Toti crestinii cred ca cine mananca Trupul Domnului si bea Sangele Lui are viata in el insusi . Este o unire a credinciosului cu Hristos, unire care il transforma pe crestin si il face sa devina un adevarat cristofor. In concluzie:
Last edited by penticostalulmantuibil; 19.07.2010 at 00:59:49. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 20:51:45 |
| BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 22:07:28 |
| Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 22:35:34 |
| Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 23:03:42 |
|
|