![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Căci Scriptura zice lui Faraon: "Pentru aceasta chiar te-am ridicat, ca să arăt în tine puterea Mea și ca numele Meu să se vestească în tot pământul". Deci, dar, Dumnezeu pe cine voiește îl miluiește, iar pe cine voiește îl împietrește. " Moartea a doua e iazul cu foc dupa cum spune Sf Scriptura. Citat:
1)Iosif 2)Daniel si prietenii lui. Ar fi avut toate scuzele sa pacatuiasca(Iosif cu nevasta lui Potifar) iar Daniel sa se inchine la chipul de aur ca sa isi scape viata. Dar nici unul din ei nu a facut-o. Citat:
Credinciosul lupta impotriva pacatului, necredinciosul gaseste placere in pacat. Ti-am dat exemplul lui Iosif, iti amintesti ce a zis cand nevasta lui Potifar a vrut sa curveasca cu el? Uite ce-a zis: "În casa aceasta nu-i nimeni mai mare decât mine și de la nimic nu sunt oprit decât numai de la tine, pentru că tu ești femeia lui. Cum dar să fac eu acest mare rău și să păcătuiesc înaintea lui Dumnezeu?" Intelegi ce inseamna sa fii credincios? |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce se intampla cu animalele dupa moarte? | bmadalin | Generalitati | 184 | 20.12.2020 04:48:40 |
Sufletul dupa moarte | vidoveczandrei | Slujba inmormantarii | 137 | 27.05.2012 07:26:06 |
Ce se intampla cu sufletul nostru ? | anisoara | Generalitati | 108 | 14.05.2011 16:57:10 |
Sufletul dupa moarte ...? | Templier Knight | Generalitati | 3 | 30.11.2010 00:58:26 |
ceva totusi se intampla dupa moarte | remember | Generalitati | 5 | 20.09.2009 21:50:26 |
|