Citat:
În prealabil postat de ciprian22
Nu exista partera duhovniceasca a comunismului.Asta pentru ce nu exista viatza dupa moarte in comunism.Ma intreb cum de mai exista oameni care sa-si puna intrebarea daca era mai bine inainte de revolutie sau acum.Cred ca sunt numai nostalgici care au peste 50 de ani.Din punctul meu de vedere ,cel care am copilarit in comunism si am crescut in debandada din anii 90,acum se moare de foame cam la fel de rau ca si atunci..
|
Iesi putin la aer sa vezi cati oameni sunt obezi!
Citat:
numai ca acum se poate spune asta,avem alte optiuni..putem merge sa lucram in alta tara..sau putem fura aici..depinde de constiinta fiecaruia.Comunismul per ansamblu cred ca a distrus ce era mai sfant in noi,a pervertit cateva generatii de intelectuali ,a lasat in urma lui o clasa de conducatori care sunt veniti de la coada vacii si au ajuns sus doar pentru ca au stiut sa fie oportunisti si au avut "spatele" necesar.Asi pun bine banii..iar dupa aceea pot da lectii de viata,morala,politica,economie..ori-ce..
|
Pai daca acuzi conducatorii de la coada vacii, nu cresi ca ar fi cazul sa promovam din nou intelectualii aia putini pe care ii avem?