![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca cea mai grea perioada este de la nasterea noastra pana la pierderea unui copil...
Oare unui parinte ii va fi mai usor sa treaca peste acele momente daca este dinainte pregatit sufleteste? Daca are o idee despre Dumneze, despre suflet, despre relatia Dumnezeu-suflet si despre diversitatea lectiilor pe care le poate primi? Eu cred ca da... Mi-as fi dorit sa fi dat atentie si sa fi priceput educatia moral-religioasa din familie inainte sa dau cu capul. Daca sti unde este pragul mai ai sanse sa-l feresti, daca nu....
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tradatorii lui Hristos - cei care-si abandoneaza copiii sau parintii! | laurastifter | Morala Crestina | 62 | 05.12.2012 12:41:00 |
De ce oare s-au racit copiii fata de parinti? | andreicozia | Generalitati | 34 | 25.02.2011 21:22:09 |
Ce cred copiii despre... | patinina34 | Generalitati | 12 | 11.10.2009 20:13:17 |
De ce sunt considerati cei casatoriti pacatosi/murdari? | sophia | Nunta | 101 | 02.06.2009 16:12:37 |
parintii chiar cred k tot ce fac e bine? | ioanhodean | Generalitati | 2 | 01.09.2008 22:12:25 |
|