![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe de alta parte, nu toti sunt chemati sa fie apostoli sau prooroci, iar majoritatea Bisericii este inca in formare. Pentru a te numi crestin si a capata mantuirea trebuie sa ai credinta in Hristos care ti-o da si sa te feresti de pacat, luptand in fiecare zi cu vechea fire care te trage inapoi in pacat. Iar astfel de crestini inca mai sunt, slava Domnului! Citat:
Cunosc preoti cu har; am auzit relatari despre cum Dumnezeu a eliberat oameni prin ei; si le cred. E si normal sa fie asa, caci Dumnezeu asculta rugaciunea facuta cu credinta. Citat:
Un om cu darul de vindecare poate vindeca si ceea ce nu pot vindeca medicii. Din fericire, sunt astfel de oameni; eu am vazut cativa si am vazut vindecari printr-o simpla rugaciune. Darul de proorocie este destul de des in aceste zile. Insa cei ce il au nu sunt neaparat prooroci plini de putere. Cum, am spus, ei sunt beneficiarii promisiunii din Ioil : "fii si fetele voastre vor prooroci". Sunt crestini obisnuiti, care aud uneori vocea lui Dumnezeu si o transmit mai departe. Insa nu fac vindecari, nu scot demoni, nu au autoritatea unui prooroc. Citat:
In concluzie, parerea mea este urmatoarea: tinand cont ca Biserica este destul de departe de ceea ce se numea Biserica in primul secol, ar fi bine sa incetam cu certurile de nimic, sa ne concentram pe pocainta noastra personala si sa cerem credinta de la Dumnezeu. Caci religia pe care o avem este doar o umbra a ceea ce ar trebui sa fie si ne impiedicam in ritualuri si lucruri marunte, pe cand Dumnezeu ne cere sa fim oameni ai credintei, care sa actionam ofensiv in aceasta lume pentru a face ce a fcut si El: mantuirea cat mai multor oameni. "Adevărat, adevărat zic vouă: cel ce crede în Mine va face și el lucrările pe care le fac Eu și mai mari decât acestea va face, pentru că Eu Mă duc la Tatăl. Și orice veți cere întru numele Meu, aceea voi face, ca să fie slăvit Tatăl întru Fiul." [Ioan 14:12, 13] Aceasta promisiune nu este pentru sfantul X sau preotul Y, ci pentru cei ce cred in Numele Domnului. Realizam noi oare la ce suntem chemati?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|