![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Citind acest ultim mesaj al dv si recitindu-le pe primele, de exemplu acesta:
Intrebarea mea e de ce? Nu mi se pare corect si sunt sigura ca nu a fost o pedeapsa ... insa chiar si aici pe acest forum crestin am intalnit aceasta explicatie ... cu atat mai mult nu mi se pare normal. Se considera crestini adevarati si arunca cu pietre ... si nici macar atat nu stiu ... ca Dumnezeu nu pedepseste. îmi dau seama că, de fapt, nu ați câștigat nimic și că ați rejectat toate sfaturile primite. O răutate de fond vă face să vedeți în "ceilalți", în toți, niște răi. Forumul e alcătuit din răi, lumea e rea, toți, în afară de dv, sunt creștini inautentici. Atâta timp cât nu veți câștiga smerenia, nu vă veți căi din inimă, considerând că nu aveți păcate și că tot ce s-a întâmplat este injust și fără rost, există, într-adevăr, riscul ca fiica dv să fi murit degeaba.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tradatorii lui Hristos - cei care-si abandoneaza copiii sau parintii! | laurastifter | Morala Crestina | 62 | 05.12.2012 12:41:00 |
De ce oare s-au racit copiii fata de parinti? | andreicozia | Generalitati | 34 | 25.02.2011 21:22:09 |
Ce cred copiii despre... | patinina34 | Generalitati | 12 | 11.10.2009 20:13:17 |
De ce sunt considerati cei casatoriti pacatosi/murdari? | sophia | Nunta | 101 | 02.06.2009 16:12:37 |
parintii chiar cred k tot ce fac e bine? | ioanhodean | Generalitati | 2 | 01.09.2008 22:12:25 |
|