Citat:
În prealabil postat de George.m
Sfintii Parinti ne recomanda sa nu credem in vise, pentru a nu ne expune riscului inselarii demonice. Diavolul este foarte viclean, iar de nu avem maturitate duhovniceasca, putem cadea in capcana lui. Am citit un articol lamuritor legat de aceasta tema, Putem accepta visele?
|
dar poate daca respingem visele toate gresim ... trebuie sa facem diferenta intre ele pur si simplu pentru a nu deveni cu totii niste Toma necredinciosii ... oare nu biserica ne spune "crede si nu cerceta"?? oare e mai usor pentru om sa traiasca in nestiinta si ignoranta decat sa faca cuiva un bine ... daca cumva viseaza cineva ca va avea loc un incendiu ..de ce sa ignore visul si sa nu mearga sa salveze niste vieti ... ar putea fii viata ta sau a oricaruia dintre noi ... si nu imi spune ca daca Dumnezeu ingaduie acel incendiu si acei oameni sa moara nu se poate face nimic ... nu Dumnezeu ia condamnat la moarte ...ci ignoranta noasta ... ignoranta care ne-a adus unde suntem in ziua de azi ..plini de dusmanie si ura ca venicu mai are un cartof in camara si eu nu ... Eu ii multumesc Domnului de fiecare data cand ma ajuta sa pot ajuta iar daca o data la catva timp ajutorul vine prin vis atunci de ce sa il ignor ...