![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Catalin,
In cartea recomandata de tine "Marii initiati ai Indiei si parintele Paisie", am ajuns in sfarsit la partea cu vrajitorul vindecator, care este aproape de sfarsitul cartii. Asa ca mi-am putut face o idee mai generala despre modul abordat si gandirea autorului. A) Sunt deacord cu el in tot ceea ce a descris despre yoga/religia hindusa si ortodoxie, din trairile sale proprii si din cele aflate de la calugarii de pe muntele Athos, iar cele afirmate sunt la fel cu cele pe care le-am tot scris si eu, si o sa dau exemple. B) Nu sunt insa deacord cu el in ceea ce priveste consideratiile proprii asupra catolicilor si protestantilor si o sa arat de ce. C) De asemenea se vede ca este foarte partinitor cand arata comparativ pozitia femeii in religia hindusa/yoga si in Ortodoxie. Mi-a amintit de un discurs la fel de partinitor facut de P. Samir Khalil de la Institutul Pontifical Oriental responsabil cu crestinii (catolici) din Orientul Mijlociu si pe care l-am cunoscut personal si o sa redau comparativ cele doua pozitii partinitoare ortodoxa vs hinduism din carte, si catolica vs religia musulmana din conferinta tinuta de P. Samir Khalil. D) Partea cu vrajitorul african : intru totul deacord cu cele scrise - nu are nici o legatura cu vindecarea de care vorbim noi si o sa explic, folosind chiar exemple din cele traite de autor in Ashramurile yoghine. Si o sa le iau punct pe punct in postari separate. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 23:32:16 |
| Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 23:00:37 |
| Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 13:16:48 |
| Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 22:11:29 |
| DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 18:09:10 |
|
|