Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.04.2011, 21:51:51
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de paulika Vezi mesajul
:):):):).Nu inteleg de ce esti ratutacios...Nu e adevarat,stiu sa imi asum consecintele faptelor mele,si ma caiesc pentru tot ce am facut...doar ca nu am gasit un duhovnic care sa ma asculte...Normal ca m-am mai spovedit,dar nu ma simt impacata si multumita..deoarce peste tot unde m-am spovedit,te intreaba repede(la preotii din parohii),iti da sa citesti un Psalm sau altceva si gata..dar eu vreau un duhovnic care sa ma sfatuiasca si sa ma indrume...O singura data m-am spovedit la o manastire,si acolo m-am simtit foarte bine,dar e foarte departe de casa mea,si nu am cum sa ajung..
Oricare duhovnic este BUN, daca te pregatesti temeinic pt Taina Spovedaniei.

Si eu m-am dus la preoti care spovedeau pe "banda rulanta" in prag de sarbatoare (probabil ca este si greu sa trimiti toate batranele catre citirea indrumarului de spovedanie, facut lista etc...).
Dar daca am anuntat de dinainte ca vreau sa ma spovedesc si m-am dus cand m-au chemat (cand erau m putin aglomerati), daca m-am pregatit din timp dupa indrumare de spovedanie (nu este normal sa astepti sa-ti puna ei intrebare cu intrebare!!!).. mi-au acordat toata atentia si sprijinul necesar..

Sa-ti cauti duhovnic "bun" poate fi o capcana.. Tot cauti si nu mai gasesti. Sau gasesti unul suficient de departe sau de ocupat incat sa nu ajungi sa te spovedesti decat f rar.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
casatorie cciubo Nunta 9 03.09.2010 20:22:07
casatorie alina88 Generalitati 20 01.09.2010 20:54:10
Casatorie la 16 ani firulescudaniel Nunta 37 20.12.2008 12:34:04
casatorie alexdnny Generalitati 3 05.05.2008 16:15:45
casatorie madalinutza Nunta 3 21.03.2008 22:40:13