![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Reciteste ce am scris, dar cu atentie si vei constata ca seamana cu ceea ce ai scris chiar tu. Poate ca acele puncte insirate de Melissa sunt cam dure dar, crede-ma, au fost, sunt, si vor fi valabile cat e lumea. Noi nu am criticat-o pe aceasta fetita indragostita dar trebuie sa vada si ea ca acel barbat cu care a trait pana acum nu este potrivit ca sot. De altfel acelasi lucru i-ai spus si tu. A, era sa uit: eu nu fumez dar nu m-am gandit niciodata sa cataloghez ca persoana de moravuri usoare o persoana care fumeaza. Fumatul nu anuleaza niste calitati morale ale omului. Poate ca acele calitati se vad mai greu... din cauza fumului... dar daca sunt, sunt! Si inca ceva: aceasta fetita parasita s-a culcat cu acel barbat si daca se despart, desigur ca ea va cunoaste un altul care a mai avut si el o relatie anterioara. Va avea dreptul aceea (anterioara) sa o catalogheze pe prietena noastra in discutie ca fiind de moravuri usoare? ... Si daca pana la casatorie se va culca si cu acesta? s.a.m.d. ? |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
dati-mi un sfat | izmenuzza | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 64 | 10.09.2012 19:28:47 |
Dati-mi un sfat va rog! | alinutzica | Generalitati | 14 | 06.07.2011 15:25:18 |
Dati-mi va rog un sfat | mariuszamfirescu | Nunta | 8 | 08.02.2009 23:00:49 |
dati-mi un sfat | sadiy | Umanitare | 5 | 21.07.2008 22:07:31 |
Dati-mi un sfat | Dia | Rugaciuni | 7 | 15.12.2006 23:26:26 |
|