Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.06.2011, 01:25:50
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Exista cazul foarte clar al circumciziei ceremoniale din VT.
Cu mentiunea ca eu vorbeam despre botez si nu despre circumcizie.
Si despre NT nu de VT.
Citat:
În prealabil postat de AdrianAamz Vezi mesajul
Repet: nu de osanda ii ferim pe prunci botazandu-i si impartasindu-i. Ci ii ferim de a ramane in afara lui Hristos, pana cand vor capata constiinta de sine. Apoi, sunt liberi sa aleaga intre a merge pe calea lui Hristos pe care ii indruma Biserica, sau pe alta cale, in afara lui Hristos.
Am inteles si va apreciez pentru asta.
Ceea ce se pare ca nu intelegeti dumneavoastra este ca eu am la fel de multa dragoste si imi doresc sa imi protejez copiii la fel de mult ca si dumneavoastra.
Sunt convins ca ai mei copii sunt sub protectia divina si sunt sfinti.
Am facut tot ce puteam face pentru aceasta.

Daca dumneavoastra insistati ca botezul pruncilor este strict necesar pentru mantuire si ca fara el diavolul vine si isi cere drepturile, am si eu o intrebare.

Sa revedem scena mai intai: la Domnul Isus vin niste parinti cu copiii lor.
Ii permit Domnului si, de fapt, chiar il roaga sa-i binecuvinteze.
Domnul boteza aadultii. Stie ca si in cazul pruncilor botezul este strict necesar. Stie ca, fara botez, pruncilor le este periclitat intreg viitorul, pentru vesnicie. Stie ca Diavolul le va cere sufletul.
Dar totusi nu-i boteaza.
Pe copii ii ia in brate, se roaga pentru ei, ii binecuvinteaza, ii da inapoi parintilor.

Intrebare: de ce i-a lasat Domnul pe prunci nebotezati?

Nu stiu care e raspunsul dumneavoastra. Nici nu ma astept la vreunul. Nici eu nu cunosc raspunsul. Dar stiu ca Isus nu i-a botezat. A botezat adultii dar, in cazul copiilor a considerat este necesara si suficienta binecuvantarea.
Toti cei trei copiii ai mei sunt binecuvantati.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti lore86 Nunta 19 19.12.2012 23:17:02
Atentie la sectanti Bogdan N Generalitati 21 02.06.2011 20:22:05
o sa fim considerati teroristi? knight2u Generalitati 3 28.10.2009 11:52:42
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie alecsandru Biserica Romano-Catolica 18 20.04.2007 19:46:05