Citat:
În prealabil postat de Lilith23
Ati fost printre putinii oameni de pe forum care au avut cuvinte blande pentru mine, in ciuda (ne)credintei mele si m'ati facut sa renunt de tot la sentimentul ca sunt in plus aici, ca nu sunt dorita, ca un fel de paria al crestinilor.
|
Uite, chiar nu mi-am dat seama că te simți ca un paria pe aici. Mi s-a părut că, de fapt, încă de la început ai câștigat respectul și prețuirea multora. Cât privește „necredința” ta, am înțeles de la primul mesaj pe care l-ai postat, că, de fapt, nu ești decât la un pas de credință. De altfel, cu toții suntem și credincioși, și necredinicioși totodată.
Citat:
Problema mea e una de sanatate. E destul de grav, daca chiar vreti sa va rugati pentru mine si credeti ca m'ar ajuta, v'as fi recunoscatoare. Pentru ca, la drept vorbind, oricat de tare mi'as ascunde disperarea, ea exista. Nu vreau sa mor la 21 de ani, nu vreau sa'mi las copiii fara mama. Vreau sa'i vad crescand, vreau sa le fiu prietena cand ajung la adolescenta, sa'i duc la facultate, sa ii vad indragostiti, sa am nepotei.
|
E exact ceea ce am înțeles din tot ce ai postat până acum. Sper din toată inima ca Dumnezeu să facă o minune cu tine și să-ți recapeți sănătatea. Sunt sigur că vom fi mulți cei care ne vom ruga pentru tine și familia ta.
P.S. cred că o să-mi schimb nick-name-ul, pentru că nimeni nu
pricepe că acel „N„ pus înaninte de „Priceputu” ar trebui să se citească „ne”.