![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
Nu am spus ca nu se pot face paralele. Nu am spus ca nu se pot face presupuneri. Am spus doar atat: " In Noul Testament NU exista nici un caz clar de botez al pruncilor". Acesta este adevarul. Citat:
Nu am facut facultatea de drept, am putine, foarte putine legaturi cu magistratura, asertiunile dumneavoastra sunt gratuite. Marcu 10:13-16 Citat:
Copiii care au parte de binecuvantare nu sunt scutiti de botez. Ei cresc mari, cred in Hristos si sunt botezati. Citat:
Tocmai pentru ca nu a spus-o eu nu am comentat impotriva botezului pruncilor. Am spus doar ca nu exista nici o porunca in Biblie privitoare la botezul copiilor si nici un caz explicit de botez al unui prunc. El ne-a poruncit sa propovaduim Evanghelia si sa-i botezam pe cei care vor crede. Citat:
Este incorect sa zici ca prin aceasta porunca El a vorbit de botezul copiilor si nu de binecuvantarea lor. Isus a vorbit despre binecuvantare aici nu despre botez. De aceea copiii nostri sunt binecuvantati. Pentru ca facem ce a zis Isus. Ortodocsii boteaza pruncii. Nu am nici o problema cu asta, e decizia lor. Am prieteni botezati in copilarie a caror viata crestina o apreciez. Neoprotestantii boteaza oamenii la maturitate. Nu ne purtati dumneavoastra de grija. Copiii nostri sunt binecuvantati, cand vor creste mari si vor crede vor fi botezati. Daca isi vor trai frumos viata de crestin vor ajunge in Rai. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 20.12.2012 00:17:02 |
| Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 21:22:05 |
| o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 12:52:42 |
| Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 20:46:05 |
|
|