Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.07.2011, 09:53:43
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marcus Aemilius Vezi mesajul
Când m-am rugat lui Hristos, cu ultima fărâmă de credință, să mă ajute și să nu mă lase pradă disperării, nu mi-a răspuns. Atunci am înțeles, după o serie de oscilații, faptul că singurul lucru care mă va determina să lupt în continuare, va fi doar tăria voinței mele.

Hristos a spus :"fara Mine nu puteti face nimic"
Hristos ,Dumnezeu , nu ne ajuta cand vrem noi ci cand considera El.Fiind o persoana primim ajutor daca suntem vrednici.
Sa-i cerem ajutorul rugandu-ne cu cele cateva cuvinte "Doamne Isuse Hristoase ,fiul lui Dumnezeu ,miluieste-ma pe mine pacatosul!"
Noi ,ortodocsii gasim multa alinare cu aceasta rugaciune spusa cat mai des cu putinta.
Sectantii cred ca numai credinta ii mantuieste ,dar nu e suficient.
E necesara o conlucrare cu Dumnezeu prin faptele credintei:Post ,milostenie ,spovedanie ,impartasanie,sfintele slujbe .
Avand sufletul curatat de patimi prin sfanta spovedanie Dumnezeu e mai aproape de noi si ne asculta.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Inima ioan cezar Sectiune dedicata profesorilor de religie 84 06.06.2013 22:05:48
Rugaciunea din inima alexina Rugaciuni 10 17.10.2011 00:01:21
De la inima la inima eduardd Umanitare 6 14.08.2011 09:23:30
cu ce se ocupa un centru cultural-social? o copila Generalitati 2 12.08.2010 08:37:13
Va rog din inima !!! SimonaP Umanitare 4 04.07.2010 19:35:38