Citat:
În prealabil postat de anita
Hristos a spus :"fara Mine nu puteti face nimic"
|
Tocmai de aceea m-am rugat Lui, în speranța că mă va ajuta, însă în afara durerii și a tribulațiilor, nu s-a întâmplat nimic. Există poate și o altă explicație pentru acest lucru, exceptându-le pe cele de genul "voia Domnului", "Dumnezeu are un plan cu tine" sau "Necunoscute sunt căile Domnului", care fac parte dintr-un anumit tipar?
Citat:
Hristos ,Dumnezeu , nu ne ajuta cand vrem noi ci cand considera El.
|
Cunosc acest lucru foarte bine. Dumnezeu nu ne răspunde exact în clipa când avem cea mai mare nevoie de El. Și atunci, mă întreb: ce sens are să răspundă atunci când nu mai avem nevoie? În cazul meu, de pildă, totul este pierdut pentru totdeauna. Luând în considerare trădarea lui Hristos - de care am avut parte - este posibil ca Acesta să mă fi considerat nevrednic de a primi fericirea? În acest caz, din nou nu înțeleg sensul căilor Lui, devreme ce în jurul meu sunt o sumedenie de nevrednici fericiți.
Citat:
Dumnezeu lucreaza in scop educativ pentru mantuirea noastra.
La unii le ofera totul pe acest pamant si nimic dincolo.
|
Știu că pentru unii, Paradisul se concretizează aici, pe pământ, în timp ce altora nu le rămâne decât incertitudinea unui Eden dincolo de mormânt. Și acest fapt nu este corect.