Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.07.2011, 10:53:25
Marcus Aemilius Marcus Aemilius is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Hristos a spus :"fara Mine nu puteti face nimic"
Tocmai de aceea m-am rugat Lui, în speranța că mă va ajuta, însă în afara durerii și a tribulațiilor, nu s-a întâmplat nimic. Există poate și o altă explicație pentru acest lucru, exceptându-le pe cele de genul "voia Domnului", "Dumnezeu are un plan cu tine" sau "Necunoscute sunt căile Domnului", care fac parte dintr-un anumit tipar?
Citat:
Hristos ,Dumnezeu , nu ne ajuta cand vrem noi ci cand considera El.
Cunosc acest lucru foarte bine. Dumnezeu nu ne răspunde exact în clipa când avem cea mai mare nevoie de El. Și atunci, mă întreb: ce sens are să răspundă atunci când nu mai avem nevoie? În cazul meu, de pildă, totul este pierdut pentru totdeauna. Luând în considerare trădarea lui Hristos - de care am avut parte - este posibil ca Acesta să mă fi considerat nevrednic de a primi fericirea? În acest caz, din nou nu înțeleg sensul căilor Lui, devreme ce în jurul meu sunt o sumedenie de nevrednici fericiți.
Citat:
Dumnezeu lucreaza in scop educativ pentru mantuirea noastra.
La unii le ofera totul pe acest pamant si nimic dincolo.
Știu că pentru unii, Paradisul se concretizează aici, pe pământ, în timp ce altora nu le rămâne decât incertitudinea unui Eden dincolo de mormânt. Și acest fapt nu este corect.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Inima ioan cezar Sectiune dedicata profesorilor de religie 84 06.06.2013 22:05:48
Rugaciunea din inima alexina Rugaciuni 10 17.10.2011 00:01:21
De la inima la inima eduardd Umanitare 6 14.08.2011 09:23:30
cu ce se ocupa un centru cultural-social? o copila Generalitati 2 12.08.2010 08:37:13
Va rog din inima !!! SimonaP Umanitare 4 04.07.2010 19:35:38