![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu va mai contraziceti, fiidca nu conteaza din ce motive credem ca iubim , important este sa iubim, cine iubeste semenii si se poarta respectuos cu siguranta la fel se poarta si fata de Dumnezeu si nu ii cauta nod in papura.
nadejdea e una, iubirea e alta. Fondul nazuintei in toate religiile este fericirea si perfectiunea morala desavirsorea caracterului indiferent sub in forma ulterioara este ea inteleasa a fi concretizata. Iubirea este direct proportionala cu desavirsirea deci cu masura in care Dumnezeu pune in noi acea iubire. Tema este venirea Lui si invierea mortilor insa ea se leaga si de alte teme cum este venirea lui Dumnezeu (pe pamint) si a sfintilor Sai.(Zaharia) deci trebuie clarificate citeva lucruri : -venirea Mielului ca Judecator este realizata in forma umana care presupune o prezenta paminteasca mai lunga pe pamint? -invierea catre viata vesnica cu trup este una paminteasca sau o transfirmare brusca din starea nedesavisrita in starea desavirsita ? -venirea lui Dumnezeu si a sfintilor este una de pogorire din cer sau o venire de pe pamint -ei fiind deja veniti deo anume vreme.? Zaharia 14 4. Și în vremea aceea se vor sprijini picioarele Lui pe Muntele Măslinilor, care este în fața Ierusalimului, la răsărit; iar Muntele Măslinilor se va crăpa în două de la răsărit la apus și se va face o vale foarte mare și jumătate din munte se va da înapoi către miazănoapte și cealaltă jumătate către miazăzi. 5. Și voi veți alerga prin valea munților Mei, căci valea munților se va întinde până la locul unde Eu voi da izbăvire. Și veți alerga cum ați alergat de frica cutremurului, în vremea domniei lui Ozia, regele lui Iuda. Atunci va veni Domnul Dumnezeul meu și toți sfinții împreună cu El. Last edited by Mihai36; 19.07.2011 at 12:23:57. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
INVIEREA DOMNULUI | iosif | Din Noul Testament | 21 | 20.04.2025 09:32:01 |
Dumnezeu nu ne lasă când avem credință și nădejde. | dorinastoica14 | Generalitati | 22 | 01.04.2013 11:17:13 |
Maica Domnului... mama noastra, a tuturor crestinilor! | laurastifter | Despre Biserica Ortodoxa in general | 41 | 18.10.2011 08:24:35 |
durere si Nadejde | emili76 | Generalitati | 18 | 30.12.2009 18:37:13 |
|