Citat:
În prealabil postat de grasu77
Atunci de ce nu-l iubiti si pe Allah sau Budha?Sau, ii iubiti si pe acestia, asa ... fara motiv?
|
Cine spune ca nu-i iubesc ? Allah este doar numele lui Dumnezeu intr-o alta limba, iar Buddha a fost un om luminat care a descoperit intr-o oarecare masura Adevarul lui Dumnezeu, in conditiile in care nu avea nici un fel de acces la Scripturi.
Citat:
P.S. Poate ati facut o greseala de exprimare si ati vrut sa spuneti: "domnule, eu nu am motive sa-L iubesc pe Dumnezeu". Asa, va mai cred.
|
Ca ma credeti sau nu dumneavoastra, va marturisesc sincer, ma lasa rece. Pe de alta parte, am facut o greseala de tehnoredactare, intr-adevar.
Citat:
"Sola Scriptura" este un principiu lansat de Domnul Iisus Hristos (care raspundea cu "este scris" oridecate ori se confrunta cu diavolul sau fariseii). Acelasi principiu l-au respectat si Sfintii Apostoli.
|
Da, ca de aia n-a scris nici un rand. Dumneavoastra va auziti ce bazaconii indrugati ?!!!
Isus Cristos a lansat "sola scriptura" ?!! Pai atunci ce treaba a mai avut sa-i invete pe oameni si sa propovaduiasca ?
Ar fi trebuit sa le zica: "Baieti, eu sunt Fiul lui Dumnezeu, ala de care zicea Isaia, acum ma duc sa ma rastigneasca romanii, restul raspunsurilor le gasiti in Scriptura"
Citat:
P.S. Incercati sa nu numiti "Biserica lui Dumnezeu" acea institutie care "a schimbat legile si vremea" (Daniel 7:25).
|
Aha, deci ati citit-o pe White..... Daca dumneavoastra doriti sa numiti osecta veche de 100 de ani Biserica lui Dumnezeu, e ok.
Sunt altii si mai agitati pentru care Biserica se compune dintr-o singura persoana: ei insisi, pentru ca numai lor li s-a relevat adevarul Scripturii.
Citat:
Nu este nevoie de profetii dragi dvs. (cei la care faceti referire).
Este o vorba in popor, care spune: "lupul isi schimba parul, dar naravul ba". Iar eclesiastul spune: "nu este nimic nou sub soare; ce a fost va mai fi". Ce ziceti, aceste vorbe sunt valabile si pentru vremurile de prigoana, instituite de o putere religioasa cunoscuta?
|
Dupa modul in care interpretati dumneavoastra Scriptura, o sa mai fie o data si Potopul, si imperiul Incas, si dinozaurii.
Citat:
Sa va marturisesc ce gandeam, pana sa-L cunosc mai bine pe Dumnezeu: o duceam bine (nu aveam probleme, aproape de nici un fel). Dar, vedeam suferinta si nedreptatea din jurul meu. Ma imaginam vorbind cu Dumnezeu si ii spuneam: "Doamne, oricat de bine as duceo eu, daca m-ai facut doar pentru lumea asta si nu ai altceva pentru mine, inseamna ca mi-ai tras o mare pacaleala". Nu ma impacam cu gandul ca totul se termina la groapa si nu exista o alta lume si viata.
|
Adica, exact ceea ce ziceam mai devreme: pentru dumneavoastra crestinismul este marele bilet castigator catre viata vesnica. Este un mijloc de a castiga ceva.
Citat:
O intrebare tangentiala. Daca tot spuneti ca-L iubiti pe Dumnezeu, de ce nu-i respectati poruncile? "Caci dragostea de Dumnezeu sta in pazirea poruncilor Lui."(1 Ioan 3:5)
|
Incerc sa le respect. Sper ca n-o sa aveti tupeul sa pretindeti ca dumneavoastra le respectati in totalitate.