Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.07.2011, 07:18:45
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
"Si astfel vom fi totdeuna cu Domnul" - spune Sfantul Apostol Pavel, incheindu-si descrierea revenirii Mantuitorului si INVIERII celor morti in credinta (1 Tesaloniceni 4:17). Credeti ca Sfantul Apostol nu stia de comuniunea reala - spirituala (nu fizica) cu Domnul, pe care "o avem la dispozitie in fiecare zi"? Totusi, el isi exprima nadejdea unei altfel de prezente in preajma Mantuitorului. Despre asta discutam.

Va intreb si pe dvs: cunoasteti o alta modalitate ca cei morti in credinta sa ajunga in prezenta Mantuitorului, in afara de revenirea Sa si INVIERE?
Iata ca sfintul apostol Pavel chiar stia de comuniunea reala pe care o avem la dispozitie in fiecare zi:
21. Căci pentru mine viață este Hristos și moartea un câștig.
22. Dacă însă a viețui în trup înseamnă a da roadă lucrului meu, nu știu ce voi alege.
23. Sunt strâns din două părți: doresc să mă despart de trup și să fiu împreună cu Hristos, și aceasta e cu mult mai bine;
24. Dar este mai de folos pentru voi să zăbovesc în trup.

In texul de mai sus puteti vedea ca si viata si moartea inseamna Hristos pentru sfintul apostol Pavel. Si asta inseamna si pentru crestinii obisnuiti:a trai inseamna a trai cu, pentru si in Cristos, a muri inseamna a muri cu, in si pentru Cristos. Exact ca sfintul apostol Pavel asta incercam si noi: sa-l avem in toate pe Cristos astfel incit si pentru noi moartea sa fie un cistig.

Last edited by nutucutu; 19.07.2011 at 07:39:28.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
INVIEREA DOMNULUI iosif Din Noul Testament 21 20.04.2025 09:32:01
Dumnezeu nu ne lasă când avem credință și nădejde. dorinastoica14 Generalitati 22 01.04.2013 11:17:13
Maica Domnului... mama noastra, a tuturor crestinilor! laurastifter Despre Biserica Ortodoxa in general 41 18.10.2011 08:24:35
durere si Nadejde emili76 Generalitati 18 30.12.2009 18:37:13