Citat:
În prealabil postat de glykys
Listener, pe mine ma depaseste, nu inteleg NIMIC din ce scrii, poate ar trebui sa fii mai corent, sa iti expui mai intai clar premisa, punctul de vedere, iar apoi sa il argumentezi. Uite, eu una pledez pentru a nu trai in concubinaj, care e pacat. Punct. De asemenea, consider ca nimic nu poate indreptati acest pacat; sunt circumstante atenuante, dar pacatul e tot pacat. iar noi trebuie sa condamnam pacatul si sa iubim pe pacatos.
.
|
nici nu ma asteptam sa intelegi .... tu una pledezi si nu stii ce pledezi .... pacatul e pacat IN COMPARATIE cu ce ? asadar pina sa pledezi ceva ADU descrierea lui

multa iubire
Citat:
În prealabil postat de glykys
Daca socotesti ca o persoana nu iti e potrivita, nu esti sigur, nu stii ce vrei etc, atunci nici nu te casatoresti, dar nici nu traiesti in curvie cu ea. Eu nu zic ca toti care traiesc in concubinaj sa se casatoreasca, nu, ci sa realizeze ca e pacat, sa nu caute indreptatiri pentru asta si cu ajutorul duhovnicului sa gaseasca o cale de a iesi din acest pacat: ori se despart ori se casatoresc, una din doua. Nu traim in pacat, pe ideea ca e mai bun pacatul curviei decat casatoria cu nevrednicie.
|
se vede ca esti tinara ... dar hai sa iti explic ... daca AI DORIT un barbat FARA SA O FACI FIZIC , tot curvie se numeste .... asadar nu te amagi ca tu sau oricine de aici sunteti curati , sau sa continui ..... daca O PORUNCA o incalci LE-AI INCALCAT pe toate ... asadar tot degeaba ....
asadar pacatul curviei este nevrednicia casatoriei ... stii de ce ?

multa iubire
ps stiu ca pe multi va duc in ispita si multi nu inteleg ce spun , DAR EU UNU M-AM SATURAT SA MA MAI LUPT CU DUMNEZEU , si sa MINT ca totul este bine .... daca voi fi pedepsit pentru sinceritatea mea IMI ASUM ORICIND PEDEAPSA .... si bucuros

multa iubire