Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.08.2011, 02:54:46
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Intrebare: cu cine s-a insurat proorocul Osea?

S-a 'necuratit" cumva?
!).
cine era osea ? SI ADU VERSETELE sa le discutam ....
multa iubire
Citat:
Este atat de usor sa gasesti astfel de scuze. De ce crezi ca este casatoria o cale spre mantuire"? Pentru ca este usoara?
De ce crezi ca unii au soti/sotii necredincioase? Pentru pacatele lor.
!).
scuze?????? ca cei doi SUNT UN SINGUR TRUP as cum a lasat dumnezeu .... sau nu sunt ? ... ma lasi cu pacatele lor .... daca eu am pacatele mele , sotia mea devine necredincioasa ????? TU GINDESTI ce spui sau doar repeti niste timpenii ?
multa iubire
Citat:
Daca te casatoresti cu persoana "perfecta", dar ea trece la baptisti, sau pur si simplu se schimba (oamenii se schimba enorm in 5-10 ani!)? Daca pierde serviciul sau o sarcina si devine deprimata vreo 3 ani, de-ti vine sa o iei pe campuri? Daca te schimbi tu si o urasti fara motiv (ca ispititorul nu doarme) etc..
!).
daca e CE ITI TREBUIE TIE CA SA TE MINTUIESTI nu are cum sa treaca la baptisti ... altfel NU E PERSOANA care iti trebuie tie .... asadar DACA TE UNESTI CU O PERSOANA DESFRINATA , ESTI UN TRUP CU EA ..... ... simplu .... in casatorie MINCINOASA taina sfintei cununii ESTE FACUTA PE MINCIUNA iar eu unu nu cred ca Dumnezeu MINTE si binecuvinteaza minciuna ..... sau tu crezi asta ?
nu mai dati vina pe ispititor PENTRU CE TIMPENII FACETI VOI ... ala nu are nici o treaba ....
multa iubire

Citat:
Ce socoteli sunt astea cu persoanele casatorite care musai se potrivesc in toate?
!).
nu sunt socoteli ... vezi ca alea se folosesc la ailalti ... cu ipocrizia
cei care devin un singur trup CA ASA A VRUT DUMNEZEU nu au socoteli CA NU EXISTA la ei .... intelegi DIFERENTA ? cred ca nu dar eu tot o spun
multa iubire

Citat:
Daca este casatoria o cale de mantuire alternativa (cealalta fiind calugaria) cum iti imaginezi ca este lipsita de ispite?
Sunt ispite enorme.
Sau taierea voii sau ascultarea.. crezi ca nu exista sau ca sunt usoare etc..?
!).
daca exista ispite NU ESTE TAINA CASATORIEI si cei dOI nu sunt un singur trup ... DE LA INCEPUT .... sau eva o fi fost facuta si pentru altcineva decit adam ? intelegi ?
waw .... ma sperie ispitele enorm .... ha ha ha .... ispita cea mai mare e sa fi in fata lui Dumnezeu CU IPOCRIZIE si sa spui DA il iau cind de fapt HABAR NU AI DACA VETI FI UN SINGUR TRUP .... asadar nu va mai amagiti ca daca sunteti in biserica DUMNEZEU NU STIE CE SUNTETI si cit de potrivit sunteti si CITA CREDINTA AVETI in el .... asadar
nu merge
multa iubire

Citat:
Nu este deloc adevarat ca Taina Casatoriei este nelucratoare. Dar ce, Dumnezeu lucreaza dupa meritele noastre? Ca asa nimeni nu s-ar mantui.
!).
ESTE LUCRATOARE Taina ... OAMENII SUNT NEPOTRIVITI .... asadar tot ipocrizie SE NUMESTE ....
multa iubire

Citat:
Deci oricum o iei, oamenii casatoriti (chiar neiubindu-se, nepotrivindu-se..) nu traiesc in pacatul curviei (ca neiubirea sotiei este un pacat separat, dar izvoraste din prea putin credinta si din pacate nemarturisite!).
ce zici daca ma casatoresc cu cea mai tare diavolita din iad SI CONFORM TAINEI CASATORIEI DEVENIM UN SINGUR TRUP si eu ma sacrific , ea devine inger ????

ca daca tot fac sacrificii macar sa le fac pe cele supreme si sa aduc tot iadul asupra mea
multa iubire
cei care traiesc in concubinaj sunt la fel de desfranati ca si cei casatoriti din ipocrizie( adica NU cu jumatatea lor)...ca daca nu ar fi asa, nu ar mai dori nici cu gandul alt barbat, alta femeie , deci n-ar fi curvie..

ps asadar voi va puteti amagi cit vreti , eu unu am renuntat sa ma mai lupt cu Dumnezeu
multa iubire

Last edited by the_Listener; 14.08.2011 at 04:23:25.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? inclusiveu Generalitati 9 02.07.2012 15:08:55
"Acatist pentru adormiti" - se poate? mirelat Slujba inmormantarii 14 22.03.2011 18:53:05
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
cati dintre voi imi vor tine "companie" in iad?! clujeanul33 Generalitati 21 13.02.2010 23:33:22