Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.08.2011, 22:11:38
stelian26 stelian26 is offline
Member

Data înregistrării: 20.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
S-a discutat despre un film de pe youtube cu un preot, parerea era ca acela nu a fost preot, unii spun asa ca sa-i impresioneze pe ortodocsi.
Desi n-am auzit, daca exista cazuri nu poate decat sa ne para rau de ei.
sant prietene destui care au fost respinsi de mari conducatori,am avut ocazia sa cunosc unul personal si mi-a facut placere sa stau de vb cu el,credema ca si eu am invatat sa merg la liceul teologic sau seminar cum se numeste ca nu mai stiu,dar cand am citit biblia pe vremea acea ffff putin,nu vreau sa para o lauda ca acum citesc ffff des,nu am gasit in ea despre semnul crucii ca este normal sa-l facem pe trupul nostru(toti avem crucea noastra de purtat),nu am gasit pasaje care sa ma invete ca e obligatoriu pt mantuirea mea sa ma inchin la icoane,sa pup mana preotului,sa ma rog cu o lumanare in mana,sa port obiecte crezand ca ma salveaza de cel rau,sa pangaresc sufletele sfintiilor inchinanduma la ei,sa fac matanii sa citesc diferite carti si acatiste,doar una singura CUVANTUL LUI DUMNEZEU,si sa tin diferite sarbatori si tradii,pe care sant bucuros ca ammai uitat din ele,sincer cum scrie si i biblie,de ce ne facem din zilele de lucru sarbatori si nu santem in stare sa le tinem in curatire si sfintenie?intr-un singur loc am gasit lamurirea la toate acestea si ma bucur asa cum si tu te bucuri de credinta ta,DOMNU SA NE BINECUVANTEZE PE TOTI
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie ioanna Morala Crestina 76 14.06.2015 08:40:05
Mic predicator penticostal!! Templier Knight Secte si culte 35 20.12.2011 20:26:24
Sfatui-ti-ma, va rog! smal27 Generalitati 46 24.10.2011 21:33:30
Ce îi determină pe unii ortodocși să treacă la culte neoprotestante? elom Secte si culte 353 26.08.2011 13:18:45