![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 22.08.2011 at 21:44:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fiule, esti departe rau de ceea ce este biserica, de sarcinile si responsabilitatile ei. Da rau de tot, nu asa. La sute de kilometri departare. Pai mai Neaguule, exact asta e ceea ce trebuie sa faca orice biserica: sa se ocupe de toti nelegiuitii: de hoti, de curvari, de excroci, de batausi si betivi. Biserica e un spital mai Neaguule. Si nu cei sanatosi au trebuinta de doftor ci cei bolnavi. Stii cine a spus asta? Biserica ii ia in bratele ei pe nelegiuitii de mai sus, ii inconjoara cu dragoste si ii invata neprihanirea. Iar ei, apropiindu-se de Hristos si de biserica Sa sunt tranformati, spalati si albiti. Nu e nimic jignitor in afirmatia mea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfintele moaste nu sunt trupuri neputrezite sau conservate (sunt sigur ca nu stii, exista si sfinte moaste ale Apostolilor sau ale sf. Maria Magdalena, de exemplu). Vezi cum ai ajuns la penticostali fara sa stii prea multe din ortodoxie? Daca vrei sa inveti acum, eu am mai scrie de foarte multe ori pe forum si nu ma pot repeta tot timpul. Sfintele moaste au niste caracteristici speciale care nu exista decat in ortodoxie si in primul mileniu. Nu exista la trupurile conservate artificial sau neputrezite din cauze naturale. Au o culoare proprie, galben auriu spre brun, sunt foarte usoare si mai ales au un miros asemanator mirului. Sunt asa pentru ca in ele se pastreaza harul Duhului Sfant, exista foarte putine ocazii sa simtim harul pe viu. Cauzele de neputrezire pe scurt aici: http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/nou39.htm In legatura cu minunile, Domnul a spus in Ioan 14 "12.Adevărat, adevărat zic vouă: cel ce crede în Mine va face și el lucrările pe care le fac Eu și mai mari decât acestea va face, pentru că Eu Mă duc la Tatăl." Neoprotestantii spun asta pentru ca nu au sfinti si facatori de minuni, asa cum sunt in ortodoxie. Niciun sfant nu face minuni de la el, ci Dumnezeu face minunea, prin acel sfant, exact cum spune Mantuitorul. De exemplu tu rogi pe cineva sa se roage pentru tine, iti este bine si doar nu spui ca acela care s-a rugat te-a ajutat, ci Mantuitorul, nu-i asa? Noi ne rugam sfintilor ca sa se roage pentru noi la Mantuitor, ei avand mai mare putere de rugaciune decat noi. |
|
||||
|
||||
![]()
@Neaguu
Bodo de la Proconsul- celebru betiv si curvar a trecut la penticostali, deci e valabil si invers. Ceea ce a spus Penticostalul mi se pare un sfat bun, orice ajuta un om sa-si schimbe viata in bine e binevenit. Daca acel om se regaseste intr-o biserica,atunci mai bine sa o frecventeze, caci sigur mai rau decat ii este acum, nu-i poate fi . Daca incepe sa o frcventeze, preocuparile lui devin si spirituale, iar daca Domnul voieste, il lumineaza si-i indica calea cea dreapta. Bunatate exista in toate cultele, toate iti insufla principii morale, deci pentru viata asta lumeasca in principiu sunt bune toate, "problemele" apar cand vine vorba de viata de dincolo, de mantuire, unde intervine in ecuatie adevarul :) Last edited by ioanna; 22.08.2011 at 21:53:08. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desi n-am auzit, daca exista cazuri nu poate decat sa ne para rau de ei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este o onoare pentru mine... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie | ioanna | Morala Crestina | 76 | 14.06.2015 08:40:05 |
Mic predicator penticostal!! | Templier Knight | Secte si culte | 35 | 20.12.2011 20:26:24 |
Sfatui-ti-ma, va rog! | smal27 | Generalitati | 46 | 24.10.2011 21:33:30 |
Ce îi determină pe unii ortodocși să treacă la culte neoprotestante? | elom | Secte si culte | 353 | 26.08.2011 13:18:45 |
|