![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ia priveste ce spune Pavel: "Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o - să fie anatema!" ( Epistola către Galateni a Sfântului Apostol Pavel 1:8) Cum poate sa zica acest arhimadrit ca nu e pacat relatia voastra de vreme ce tu esti inca casatorit, ba mai mult, cica relatia voastra ar fi unita in ceruri de Dumnezeu! Hristos cat a fost pe pamant a zis asa: 1. "Ați auzit că s-a zis celor de demult: "Să nu săvârșești adulter". Eu însă vă spun vouă: Că oricine se uită la femeie, poftind-o, a și săvârșit adulter cu ea în inima lui." (Matei 5: 27-28) 2. "Iar Eu zic vouă că oricine va lăsa pe femeia sa, în afară de pricină de desfrânare, și se va însura cu alta, săvârșește adulter; și cine s-a însurat cu cea lăsată săvârșește adulter." (Matei 19: 9) Vezi ce scrie aici in Biblie? Se razgandeste cumva Dumnezeu, una ne invata pe noi oamenii pe pamant si alta face el in ceruri (uneste iubirea unui barbat CASATORIT cu iubirea unei femei divortate)? Nu cred! Daca Pavel ne zice ca nici un inger din ceruri nu poate sa ne invete o alta Evanghelie, atunci cum poate acest arhimandrit sa te invete acesta prostie si sa te indemne la adulter? Prietene tu faci cum crezi, e problema ta. Eu mi-am facut datoria de crestin si de om si ti-am aratat ce spune Biblia in legatura cu cazul tau...restul TE PRIVESTE! Doamne ajuta! Last edited by stefan florin; 07.09.2011 at 12:24:52. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suflet pereche | carmen1980 | Nunta | 25 | 29.02.2012 23:13:45 |
Exista suflet pereche? | mehiel | Nunta | 16 | 24.10.2008 22:50:10 |
Va rog din tot sufletul... | quasar | Generalitati | 4 | 04.10.2007 19:20:28 |
|