Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.11.2011, 09:45:01
Laura19
Guest

Implicit

Nu stiam ca a devenit un moft. Stiu ca prietena mea a nascut acum 3 ani si si ea vroia sa sa nasca prin cezariana ptr ca e f ingusta in solduri si ii era frica sa nu ii fie f. greu si nu au lasat-o, a nascut natural. Acum nu stiam ca s-a schimbat in 3 ani. Poate depinde si de spital, de medic. Da cred si eu ca bebele merita toata durerea si munca. De la cezariana te refaci si mai greu, mai ramai si cu cicatricea aia urat si pana se vindeca dureaza. Acum fiecare cu alegerile sale. Nu prea suntem in stare sa improscam cu noroi. Sa ne expunem parerea in general, asa da. Insa sa judeci femeile si sa le faci asa si asa ptr. alegerile lor, e urat.
Ar fi frumos sa revenim la subiectul topicului ptr ca s-a deviat f mult. Era vorba de mama inconstiente si concursurile de miss ptr copii. Despre cezariana si nastere se poate discuta si pe alt topic. In orice caz o femeie care naste prin cezariana nu este mama denaturata, asa ca discutia nu prea isi are rostul aici.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Durerea unei mame, lilisor Generalitati 83 28.08.2011 18:21:48
rugaciuni pentru viitoare mame Mirela0110 Generalitati 0 03.03.2011 14:12:16
Jurnalul unei mame invingatoare Nicoleta IGNAT Stiri, actualitati, anunturi 2 25.07.2010 20:54:54