Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.11.2011, 18:34:22
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Poate va amintiti ca in Faptele Apostolilor evreii se ingramadeau atunci cind treceau sfintii apostoli ca macar umbra lor sa-i atinga. E firesc atunci ca si eu imi doresc chiar sa-i ating pe sfintii apostoli; o pot faca sarutindu-le moastele.
Uite ca nu-mi amintesc. Astept sa-mi indicati dvs. unde se gaseste pasajul unde "evreii se ingramadeau atunci cind treceau sfintii apostoli ca macar umbra lor sa-i atinga".

Exista un pasaj (pe care nu vi-l spun) unde se spune ca erau scosi bolnavii pe ulite, pentru ca atunci cand va trece Petru, umbra lui sa treaca peste ei si sa se vindece.
Nu era vorba de inchinare la vre-un apostol.

Ca tot cunoasteti asa de bine Sfanta Scriptura si ati facut referire la moaste, va rog sa-mi dati un singur pasaj din toata Scriptura (nu doar din NT) in care cineva sa pupe oase (ca semn de venerare).

Citat:
De-a lungul timpului am fost trimisa de catre un coreligionar de-al dumneavoastra sa cercetez versiunea Cornilescu; mi-am imaginat ca aceasta a fost adventist.
Vedeti ce farse va joaca imaginatia. Si, ce simplu ar fi fost sa verificati. Dar, mentalitatea inchizitoriala de "crede si nu cerceta" (nici macar ce-ti imaginezi despre altii) inca mai exista.

Citat:
Oricum, este un non sens sa cred ca pina pe la 1850 toti traducatorii bibliei au fost niste sarlatani care au falsificat-o
Iar v-ati luat prea mult elan si ati sarit calul (vorba lui osutafaraunu). Eu am avut de obiectat asupra celei mai recente traduceri ortodoxe (sinodala, Anania). Pe cele vechi chiar le apreciez.

Citat:
cind, deodata, apare salvatoarea, Ellen....
Oricum, daca doamna White
Ce aveti doamna cu Ellen White? Am vorbit noi despre ea? Iar va joaca feste imaginatia?

Citat:
Vad ca va arde pe limba sa ne transmiteti "revelatiile" dumneavoastra cu privire la institutia papala.
Chiar nu-mi sta pe limba. Astept sa ne aratati dvs. (impreuna cu domnii Mihnea, Erethorn si Theodor) cum este descrisa Roma papala in Sfanta Scriptura. Tot aveti inclinatia spre lauda. Laudativa si cu aceasta.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce a plans Iisus Hristos ? Marin56 Intrebari utilizatori 8 23.06.2011 09:26:43
Iisus Hristos in contemporaneitate Rodica50 Intrebari utilizatori 0 01.12.2010 20:12:58
Exista Iisus Hristos? iustin10 Generalitati 104 28.09.2010 15:45:28
Cum a devenit Iisus un Hristos ionela7 Vrajitoria 19 21.09.2010 13:08:18
Iisus Hristos ancah Biserica Ortodoxa Romana 10 09.05.2008 21:30:22