Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.03.2012, 19:59:30
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de wassabi Vezi mesajul
Au preferat sa schingiuasca logica acestui fapt doar ca nu cumva sa spuna ca ne reincarnam, ca sa te faca legat de Biserica lor, sa iti spuna ca doar EI iti pot da mantuirea pe care o cauti. Te poti mantui daca nu te duci la biserica? Te poti mantui daca nu-ti da un preot dezlegare? Te poti mantui daca nu esti spovedit de un preot? POTI FI CRESTIN FARA PREOTI? Wow, big surprise, de fapt nu poti fi crestin fara preoti, oricum ai da-o, esti legat de ei. Oare de ce...?
Aici nu îți pot răspunde...nu sunt eu în măsură să stabilesc cine se mântuiește și cine nu...eu sunt un simplu mirean păcătos și nimic mai mult...Oare tu poți stabili?

Dar atâta timp cât mi-au fost date Biserica și preoții și despre care Biblia vorbește...oare sunt în eu măsură să-mi creez eu propiie mele credințe despre ce e bine și rău - să fiu eu mai presus de Biserică...Anticipez ceea ce ai să spui și îți spun dacă nu știai că la baza Bisericii stau jertfele sfinților părinți care au trăit acestă credință și apoi au scris-o - nu este doar o poveste prin care se manipulază oameni - așa cum tu susții. Apropo până nu ajungi să trăiești acestă credință - nu ai cum să o înțelegi. Orotoxia nu este doar o DOGMĂ, ortodoxia înseamnă trăire, dar știu că este mult mai comod să îți creezi propiile tale pricipii de viața....este greu să te smerești în Biserică...însă astea nu sunt decât păcatele care nu ne lasă să le vedem....

Last edited by ovidiu b.; 19.03.2012 at 13:02:55.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Detasare de religie disbel Generalitati 57 12.04.2013 14:13:16
Conservatorismul in Religie eodor nastasa Generalitati 92 15.04.2010 12:28:25
Religie Darkanian Pocainta 4 07.12.2009 12:20:13
Olimpiada de religie amica-x Generalitati 3 12.02.2007 23:11:46