Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.03.2012, 01:18:16
wassabi wassabi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.10.2010
Locație: Bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru wassabi
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Iar in legatura cu lumina iar nu cred ca ai inteles, tu ai sugerat ca sursa luminii poate fi doar soarele, eu ti-am spus ca mai exista si alte surse, unele artificiale, create de om.
Nu am sugerat ca sursa luminii poate fi doar soarele ci am spus ca Biserica, in urma cu 300 de ani, NU STIA ca soarele emite lumina. Daca am ajuns sa-mi spui ca sunt si alte surse de lumina decat soarele inseamna ca discutam discutii.

Citat:
In plus fata de tine unii din noi am citit si ce spun creationistii, nu doar versiunea evolutionistilor.
Se stiu, stai linistit, Am discutat si pe forumuri despre evolutionism/creationsim. In general discutiile pe astfel de forumuri sunt intre crestini si atei si sunt usor de combatut ambii, ateii incearca sa spuna ca nu exista Dumnezeu (ceea ce, logic, nu poti afirma, tot asa cum nu poti afirma logic nici ca exista) iar crestinii sunt deseori hilari, cu citate din o biblie anacronica sau argumente "supreme" gen pamantul are 7000 de ani. Eu sunt teist, cred in Dumnezeu, nu cred in religii.
Citat:
Daca vrei iti dau surse de pe net ca sa citesti si sursele care combat evolutionismul.
Pai da, pune sa vad despre ce e vorba,.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Detasare de religie disbel Generalitati 57 12.04.2013 14:13:16
Conservatorismul in Religie eodor nastasa Generalitati 92 15.04.2010 12:28:25
Religie Darkanian Pocainta 4 07.12.2009 12:20:13
Olimpiada de religie amica-x Generalitati 3 12.02.2007 23:11:46