Citat:
În prealabil postat de guardian knight
Daca ai ascultat inregistrarea, cam ce parere ai ???
|
Da am ascultat-o. Parerea mea e ca nu pot sa imi dau cu parerea. :) Cred ca Parintele Arsenie Papacioc greseste pentru ca isi da cu parerea. Repet, eu nu sustin ca Parintele Arsenie Boca e sfant. Dar nici ca nu e. Dar parintele Papacioc face niste afirmatii pe care nu pe poate proba. Cum ar fi ca parintele Arsenie Boca credea in reincarnare. Exista o dovada ca el afirma altceva. In schimb ca nu ar fi sustinut reincarnarea exista. Si nici nu spune ce unde stie ca parintele Arsenie Boca ar fi sustinut asa ceva. La fel si cu desfranarea. De unde stie asta?
Asta e parerea mea. Daca incerc sa ma bazez pe fapte, dovezile ptr acesta fapte lipsesc.
Ca oricare dintre ei a facut greseli e normal pentru ca au fost oameni. Dar e bine cand afirmi ceva despre cineva sa ai pe ce te baza. Asa ca eu raman circumspect atat asupara sfinteniei Parintelui Arsenie Boca pana nu va fi canonizat de Biserica (altii care il cunosc si au mai multe informatii au tot dreptul sa il cinsteasca in calitate de sfant), cat si asupra celor sustinute de Parintele Arsenie Papacioc atat timp cat nu exista dovezi. Si ar fi fost loc de asa ceva.