![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu-mi amintesc ca ei sa se raporteze la Dumnezeu... Obiceiul ca fetele lor sa fie virgine vine nu neaparat dintr-o convingere religioasa sau morala,ci mai degraba este o constrangere la care intreaga parte barbateasca trebuie sa adere! Aceasta lege nescrisa a lor le apara pe tinerele fete de a fi victimele relatiilor incestuase inainte de casatorie. O alta problema,pe mine tocmai unitarea si solidarismul lor ma supara; adica ma supara in general toti oamenii egoisti care urmaresc sa faca binele numai in familia lui,in natia lui lasandu-i pe altii pe afara. Cum se impaca aceasta tendinta avara de dragoste pt semeni cu invatatura crestina ?? Eu ca si crestina,nu apreciez valorile tribale dar asta nu inseamna ca nu am vorbit cu ei,nu am interactionat sau m-am retinut in a-i ajuta. Am avut un coleg tigan,care a sters toate pacatele facute de fratii lui.Acest baiat, de o modestie exemplara,a intrat in compania noastra sa intrebe daca nu avem nevoie de om de serviciu...Aveam nevoie de ajutor,asa ca a fost angajat si a devenit preferatul tuturor,mai ales al meu deoarece era un model de smerenie,foarte modest si accesibil,dar inzestrat cu mult umor. Nu se supara niciodata,mereu avea un zambet pe buze si era extrem de manierat cu colegele lui,incercand sa faca el lucrurile cele mai grele in locul lor. Este de la sine inteles ca Dumnezeu plateste inmiit binele cu bine,astfel ca baiatul tigan a avansat,a terminat o facultate ,are economii in cont pt viitoarea familie,toate acestea din munca cinstita - este o poveste de succes!! Pai si unde a avut el conditiile astea? Intr-o companie 100% romaneasca !!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iarasi cipuri si biometrice | BogdanF2 | Generalitati | 71 | 24.02.2017 07:53:45 |
Tiganii. Care este atitudinea noastra fata de ei? | romandragut | Generalitati | 291 | 20.12.2013 07:33:02 |
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! | guardian knight | Generalitati | 20 | 30.08.2012 23:00:28 |
Imaginea ideala a femeii laice in biserica | sophia | Tinuta in Biserica | 55 | 22.01.2012 06:11:46 |
Ganduri ...iarasi | 14carol06 | Generalitati | 1 | 06.02.2009 17:14:58 |
|