Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.05.2012, 16:46:51
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Te-ai întrebat, oare, dacă nu cumva căsătoria cu această frumoasă și iubitoare „femeie” n-a fost consecința seducției pe care a exercitat-o asupra ta, ispitindu-te să divorțezi de prima (și singura cu adevărat) soție, atunci când ai văzut-o îmbătrânită, poate și bolnavă, și n-ai mai putut s-o iubești?
Imbatranirea poate face o femeie mai frumoasa, peste boala se poate trece, caci de asta este dragostea, dar faptul ca nu trece pe acasa cu anii, nici macar cand ai nevoie de ea asa incat nu o mai cunosti, te face sa intelegi ca ea nu si-a luat niciodata in serios legamantul. Iar in ce te priveste nici nu-ti amintesti sa-l fi facut vreodata... Pur si simpu parintii te-au casatorit cu o femeie care are alte interese decat persoana ta si nu e dispusa sa-ti daruiasca ceva.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? lareine Secte si culte 812 25.03.2014 17:26:18
Atitudinea fata de atei anisoara Generalitati 7 07.11.2013 10:17:23
Atitudinea fata de homosexuali coralina Generalitati 218 14.08.2011 21:05:09
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism Mihai. Generalitati 15 09.03.2007 19:37:18